++ Ka-cHinG ++

++mA fReNs++

Wednesday, September 30, 2009

= mY EnGagEMenT dAY =

260909 adalah tarikh yg aku rs sesuai untuk wat majlis tuhhh..

raya ke-7 so budget ramai la yg akan dtg..kwn2 yg mane luar kwsan tuhh..sedara mara yg blk kmpg..ingatkan leh la dorg singgah skali..ghupernyer aku salah perhitungan..huhhuu...dorg dah blk kl awal huhu..kwn2 pun tak dpt dtg gakkk..thanks to my best fren..nor n yati....zakiah pun even dia dtg lmbt but at least she came...takpela...tak majuk pun skit...asalkan lauk pauk nasi tuh sume abis...tak dpt bygkan gak kalo sedara mara n kwn2 sume dtg..tak ckup mkanan nnt..ader hikmah tuhhh....
Below are pics taken from http://saluddin-ismail.blogspot.com








incorrect date!


ermmm...nk mintak maap2 sesgt for those yg tak dpt invitation drpd i...kwn2 uia i...bknnyer ape...i nk bgtau tp tak terbgtau laaa...eeee..jgn mare arrr....


so far majlis berjalan dgn jayanyer even adela skit cacat celanye...biasala tu kann...thanks to my best fren NOR...dia la yg byk tlg aku...dr awal majlis sampai la abis...setia menemani aku chewahhh....NOR thanks a lot...muah muahhh...


NoR

Nor & Zakiah

Thanks gak to my family...dorg la tulang blkg aku..my sis n my bro in law..pukul 4 pagi br tido...pastu esok bgn awai...huhu..tired giler ahhh....pas abis majlis je..trus plak aku demam...huhu..dugaan sungguh....



and lastly, my sis as yg bertungkus lumus menyiapkan my hantaran...thank u so much sis..muah muahh...chantik bangett...i luv itttt....

i cilok gmbr drp facebook u c's :)

= sELamAt hARi RayA =

Dam dam dum..bunyi mercun...ehhh...Selamat hari raya semua...nk mintak maaf kepada kengkawan sume segala salah silap yg sengaja atau pun tak disengajakan...harap 0-0 la yerr.. maaf zahir batin....

Ermm..aper yg aku rs tahun ni seyes raya tak best... mane tak nyer akak n abg aku sume blk umah mak mertua...huhuhu... Raya ke 3 baru la rs cam raya pertama yg sebenarr...gmbr raya pun tak byk coz aku takde mood nk amik gmbr...hahah..bleh gituuu....



























Tahun ni g rayer umah nor & duku jekk...Ni plak gmbr maser raya kat umah nor......teruja tgk motor zaman 1940an...trus posing menunggang & menonggeng tak hengat.....wat mcm umah kitorg sendirik hehheh...

























Ni plak gmbr raya tahun lepas... best giler raya tahun lepas....






















































Ok bye

Tuesday, September 29, 2009

= CuPcakEs iDaMAn =

Assalamualaikum..
SELAMAT HARI RAYA...

dah lama rsnya tak update..kini aku kembali...hehehe...
bknnyer aper rs mls jek nk update time bln posa aritu...
asyik duk google mini pelamin la ..hantaran la...mcm2 lagilahh...
tak lupa jugak cupcakes yg aku idam2kan untuk hantaran pertunangan aku...
kebetulan sis maz opismate aku suh aku surf blog warung bonda nihhh...
bila dah bukak tuh..cantik2 cupcakes dia...yg plg best skali...umah akak nih kemain dekat lg ngan umah aku..ni dah kira baik..snang la kije aku nnt...
kak zarra namenyer... aku pun beremailan la ngan kak zarra nihh...
friendly btol orgnyer...suka aku...
pas dah agree sume..dia pun bg quotation..mak oiii...terkejut badut la kjp.....
bila pk blk ...ahhh belasah jela...lgpun aku order pun dah last minute....
mane ade org sanggup nk trima tempahan time raya...
pastu 250909, kak zarra pun dtg hntr cupcakes tuhh...dtg la braya skali..
*sorila kak..kuih raya yg tak seberapa + air teh
yg dah tak brape panas sbb lmbt minum saje yg dpt kuhidangkan kihkih*...
skali bila ku bukak je kotak...wow...cantik giler...haaa tak sia2..
kira berbaloi la harga ngan ghuper cc tuhh...



cantik tak??? angguk kpala skrg :)


huh..tp syg seribu kali satu syg...cupcakes ini tidak dpt ku persembahkan kesemuanya kpd encik tunang kerana sob sob huhu citer sedey nihh...tempat letak cupcakes tak muat nk letak 16 pieces...cuma muat 11 pieces ajer....nak wat cemaner..salah aku gakk..biasala last minute preparation...kalo ikutkan hati nk letak kat dulang jekkk..tp syg plak coz tempat letak cc tuh cantik banget la plakkk..last2 mmg dpt 11 pieces jela...nasib la en tunang yerr...kihkih...bila tgk blk hantaran cc nihh..cantik la plakk...tp maafla...oleh kerana kamera aku kena rompak oleh perompak yg takde perasaan belas kesian...ader ker dia umpil keter kwn aku...eh..termelencong plakkk...haaaa..ape td..ohhh..haaa gmbr hantaran 11 pieces tak dpt nk tunjuk coz abg din potogaper fofular tuh tak bg lagi..so kena tggu la yerr...


5 pieces yg En Tunang paksa rela bg kat aku hehehe


++ WOW!!!! MESTI KELIK ++

~ E-Day ~

There was an error in this gadget