++ Ka-cHinG ++

++mA fReNs++

Saturday, January 23, 2010

= FriDay NitE @ KaMPunG BaRu =

Friday nite adalah malam yg sgt ditunggu saban minggu bcoz esok tak kijeee...yeehaaa..so mlm tu leh la jalan2 cari makan...Gi mkn kat Restoran Surayya kampung baru...makan plak kerang bakaqqq n bubuqq..perghhhh....lazat giler tak hengattt...masih terngiang2 lg aroma kesedapan bubur tuhhh..cis..terliur aku... mmg sedap abis la...licin mkn sampai kembong perut..huhuuhu..

dah la mkn byk..buat sepahhhh..kerang berteraburrr sana sini..sampai masuk dlm seluar sorg hamba Allah tuu..aku jugak yg kena tuduh buat dajal...padehal kerang tu yg melompat sendiri masuk dlm celah seluar diaaaa...hahahhahah.....mmg kelakar giler arrr...sampai ke esok gelak tak berentiiii....sabo jela...kat fb ape tah lagi..berpusu2 nk mengomen topik klakar semlm hahahha..sejak kehadiran rumet baru aku nihh...mmg meriah la umah aku tuhh...ade jek aksi2 spontan..menjerit..mcm2 lagi laaa...mmg sempoiiii...hehehhehe...


senak perut terlebey kenyang


gembira ehh dpt makan


kerang satu 20sen yer


dah kenyang baru nak pelawa air ehhh..cehhh


entiti @ kampung Baru..jgn mareee


Budak kuat makan


makan tak hengat


ehh..kamu nmpk kurus laaa


muka kamu juge cengkung


teka gambar sape di sebalik tgn i..abaikan bro yg blkg tuhh


say cheeseeee...


asyik 2o sen jek korg nihhh :)


promote jamu mak dara



aksi terlampau?????


Pi es: Memang happening gile arr mlm tuhh..next week harap2 dpt naik keter import la plakk...

Thursday, January 21, 2010

= NobOdY by WoNDer GiRLs =

Td after bukak posa, pica trus meluru masuk dlm bilik aku nk tunjuk kan sesuatu..Ghupernyer video kat youtube..lagu nobody yg tgh hot kat radio skrg...sampai opismate aku yg lelaki pun buat ringtone dlm hp dia...hot la tuhh..pastu sumer kerumun n tiru sejibik tarian budak nihhh...dah la tiru sejibikk...tak sangka kwn2 aku ader gak bakat terendam....habis jadi disko sementara bilik aku tuhh..dah la waktu maghrib..astaghfirullah :)

chomel giler budak ni menariii..teringat zaman aku kecik2 dulu mcm ni gak tp versi amoi jual sayur laaa..kahkahkahh...korg mesti kata.."wahhhh...pandai nyer..cutenyer budak nihh"...pastu korg mesti nk tiru aksi budak ni menari kann..hahahha..tanak ngaku plakkk...

pas abis tu..semua duk nk link kat dorg punyer facebook..aku pun tak ketinggalan la nk kongsi gak dlm blog aku nihh..hehhehe...

so korang..enjoy da video n selamat tersenyum & bergelak sampai keluar kahakkk....hakhakhak....



pasni aku nk upload plak video aku n rumet menari lagu nihh...
hahahha..ada brani????????

Tuesday, January 19, 2010

= TsHa NyanYi cHomEY =

Godeh2 pc dan terjumpa la video budak comot ini...cute sungguh waktu kecik...My niece Nurin Batrisyia Bin Muhammad Khairul Nizar...Di paksa menyanyi oleh ayah dia sampai dia nak minum air ribena pun kena dera nyanyi satu lagu dulu :) ..chomey chomeyyyy......

video

Pi es: Nak asah bakat dia nyanyi lagu cina plak hehehe....

Monday, January 11, 2010

= JuARa LagU ke 24 =

Date :
10 January 2010
Venue :
Stadium Bukit Jalil, KL
Da Winners :
Juara Lagu ke 24- Aizat (Pergi)
Naib Juara Lagu- Yuna (Dan Sebenarnya)
Tempat Ketiga- Faizal Tahir (Bencinta)
Persembahan Terbaik-Aizat AF (Kau Aku)
Vokal Terbaik- Black Mentor (Aku Rindu Sayang Kamu)




Akhirnya berjaya jugak aku menjejakkan kaki di Stadium Bukit Jalil walaupun terpaksa berpatah balik ke rumah...ader ker dah nak dekat sampai leh plak luper nk bwk tiket..dah la jalan jem...nasib la baik en tunang sabo jek ngan pangai aku nihhh..huhhhu..tq en tunang..tahniah kerana anda berjaya sabar dengan kerenah saye...hehehe...

tahniah jugak kepada aku kerana berjaya meneka top 3 even turutan nye salah..tapi mlm tuh mmg sumer besttt..di tambah plak ngan lawak nabil time commercial break tuhhh..hahahha...






















Pi es: We had fun...Moga2 dpt tiket lagi tahun depan. (pantun 2 kerat).. ;p

Friday, January 8, 2010

= TikEt PeRCuMa kE AJL 24 =

wahhhh...conotnyerrr..dtg opis walaupun lambat 2 minit sblm kul 8.30a.m,sebelum baca doa...aku tetap mendapat berita gembira...cehh..ade kena mengena kerr...ahhh..yg penting aku dpt free ticket ke AJL ahad nihhh..walaupun dapat 2 tiket tp aku tetap bersyukur..**ermm kalo dpt lebeh kan baguss..leh bwk rombongan satu umah g serang Bkt Jalil hahaha**...



actually, aku dpt free la tiket ni..akak opis bg..even last year pun aku dpt free..hehehe..thanks kak zuha & kak wan..tahun depan bg lg wokeyyyy...

teringat plak AJL last year...im so happy...can't wait to be there...yeehaaaa...

Ni plak..gmbr last year untuk dikenang-kenangkan...










last year bukan tiket VIP..nengok dr jauh je lerr..




akhir kata..aku comot kini dan selamanya..peaceeee..

++ WOW!!!! MESTI KELIK ++

~ E-Day ~

There was an error in this gadget