++ Ka-cHinG ++

++mA fReNs++

Monday, March 7, 2011

= Masjid UTM Booked =

Salam & hai ladies..

Banyak bende yg tak settle lagi...
harusla cuak....
Mmg la sy jenis last minute..tp kalo bleh tanak la last minite sgt.. :p
Harus buat wedding ticker ni...
Kasi bergerak sikit preparation tu...huhu
Dulu, sy plan nak buat majlis 2 hari..
Jumaat Nikah & sabtu recep...
Then after discussed ngan family...
semua agreed nak buat satu hari je...
senang and tak byk keje...
For me, da most important thing is cost saving hehheeh...

So, family decide untuk nikah kat Masjid UTM...
senang, after nikah trus bersiap untuk recep plak kat Dewan UTM...
Dekat...senang...mudah...jimat...hehehhe

So, surf website UTM,
Then call bahagian PR...
Pn Azizah...baik je dia...drpd suara dah boleh tau...
Ghupernye nk booking kena buat surat rasmi..
Then hantar kat Pengarah Pusat Islam UTM...

Ohhhh..baru tau...
ade procedure...kena ade black & white la bak kata omputih tu...
nak mengesahkan yg kita bebetul nak....

So sesape nak booking Masjid UTM...
Juz call no ni : Pn Mahani - 075537502...
Memang baik la Pn Mahani...
suara lembut..sopan santun...
Harini sy kol..esok dah dpt feedback...

Alhamdulillah....finally, venue of my solemnization has been booked..
Im hepi....
Lega...satu perkara lagi dah settled...
Boleh tido lena...zzzzzzz...

Bye...till then...

Saturday, March 5, 2011

= Bobbi Brown Pretty Powerful ~ Part 1 =


Salam and hai ladies...


Semalam, my fren n I gi jenjalan kat mid valley...

Intention mmg nak beli foundation Bobbi brown...

Saye bukannye customer tegar BB pun...

Sy cuma pkai liquid foundation BB saje..

Mmg sesuai dgn kulit muka sy...

BB takdela berminyak sgt...n bila pakai kulit rs mcm flawless je...hehheh..pomot la plak...

Ishhh..btol..sy dah try produk lain...but for me foundation BB is the best...

Bobbi brown plak ade wat contest for the new collection – Limited edition Pretty Powerful make up palettes....

If u purchase product worth RM250, u will b entitled to join the contest...

Actually, kitorg mmg la takde niat nak join contest ni...

Tp bila ade makeover je...rs teruja la plak...

N the best part is, sales girl tu paksa (haha t.i.p.u)...promote contest tu...

Even kitorg beli foundation sorg satu yg harga nya RM160, dah boleh join...hehhee...

N yg plg sy lemah bab2 buat slogan ni la...tp blasah jela..gabung2 kan idea..reka jela...huhu..

Tak dpt jadi model pun...berangan pun jadila dik non....**verangan la ko smpai ke sudah :p**

Plg sy suka.. makeover tu kira menjadi la bagi sy...

cantik dia make up i tell u...Korg cubala...

Manela tau rezeki korg dpt pegi new York..hahahha..verangan itew besttt!!!!....

Contest ni smpi ahad ni shj tau... (6 Mac)...so cepat2 la ye...

Make an appointment first...senang nanti...

Jgn jadi mcm kitorg main terjah je...nasib ade slot kosong...

For more info, kelik sini

Ok till then...

Wednesday, March 2, 2011

= Video Pernikahan Siti Sarah & Shuib =

salam (<_>)



teruja tgk video siti sarah auww auww auww :p + shuib raja lawak..

Dapat tgk video ni kat FB CST Production...
Klako la Shuib boleh tersasul plak...hehhe...
so cute la both of them...
Bagai pinang di belah dua...
sama cantik sama padan..
sama chomeyyyy!!!..



N one more thing...
cantik sgt baju sarah..
lebey krg bj nikah elyana...
same designer...Hatta Dolmat...patutlaaa... :)
Sgt sukeeee....


Nak share video drpd CST tak boleh la dear...
sila klik sini untuk tgk hasil kerja superb drpd CST Production....

Bila godeh you tube....jumpa la video ni...
So layannzzzz sambil verangannnn (<_>)







Credit : Budiey

++ WOW!!!! MESTI KELIK ++

~ E-Day ~

There was an error in this gadget