++ Ka-cHinG ++

++mA fReNs++

Sunday, April 22, 2012

= Wedding Invitation Card ~ Jejai & Fasha Sandha =

Hi Readers,

Harini bukak fb trus nmpk kak sai (Kakak Ella) update status tentang wedding card jejai & fasha sandha. Masa memula nampak card tu, terus mulut kata wow..cantiknya kad ni...Memang curlast wedding kad dorang sesuai sangat dengan status kenamaan & selebriti.

Hurm...dulu saya mmg tak suka dengan si Fasha ni sebab perampas suami org..kesian kat nora danish time tu...dahla tengah pregnant..di ceraikan pulak..mmg takde hati perut betul. Tapi bila fikir balik, nak buat macam mane..dah memang mereka tiada jodoh..lagipun..deme punye pasal la nk kawen ngan sape pung..hehehehe...

Apela melalut ni...ok...tengokla sendiri kad ni...mmg terpegun di buatnya...


Tapi..Bila saya perhatikan balik gambar Jejai & fasha kat sebelah tu...
ZASSS..terus teringat saya pernah jumpa gambar yang lebih kurang sejibik macam gambar dorang macam kat bawah ni.....



Haaaaaa...sejibik kan???? Actually gambar ni saya jumpa time mengoogle gambar pre wedding...Memang stylo sungguh gambar ni...ingat nk kopipes la untuk gmbr pre wedding ke.whatever...tup tup jejai n fasha lebih kurg mcm gmbr ni gak...

Okla tu...gmbr cantik...neway...wedding card mereka mmg sgt cantik..ANDA bila lagi?? :p

++ WOW!!!! MESTI KELIK ++

~ E-Day ~

There was an error in this gadget