++ Ka-cHinG ++

++mA fReNs++

Wednesday, October 21, 2009

= WeddinG ~ NaNa & JoHan =


Bride & Groom : Farina Husin & Johanizar
Date : 27 June 2009
Venue : Klebang, Melaka

Congratulation N.A.N.A & J.O.H.A.N ~27.06.09~
best fren aku kat uia dulu..drpd matrik sampai la gombak..study berdua... makan berdua...tgk tv berdua...tgk tv sambil mkn kat bilik tv beramai2....


wehh aku takleh lupa la yang kita adik beradik makan sama2 kat bilik tv order nasi goreng kampung paprik...RM4 ke RM4.50 aku pun dah lupa...ni sebab nasi goreng paprik tak best la nihh..nasi goreng nyer tkr nasi grg kampung...korang igt tak?? hah jgn wat2 luper ehhh....ni idea sape nih ..aku kah???? oh tidakkk...sepatutnya kena beli asing2..nasi grg kampung + ayam paprikk...dah bp hengget dah tuhh...rsnyer 2 3 kali la gak mkn...last2 makcik cafe dpt find out..huhu...rs berdosa la plakk...tp aku rs mesti makcik cafe tu dah halalkan..sebab dia baik gle ngan liza :) ehh off topic lak huhu

nana...im hepi for u..akhirnya kawen gak ko ngan johan since bercinta zaman matrik lagikk...bertepuk tampar korang berdua...gaduh.normal la tuhhh..
cuma..ko nih bila nk gemukkkk...cepat2 la dpt baby..aku nk tgk ko gemukkkk hahahaha...






















NANA ~ sayang ko muaxxxx....make up ko lawooo...mata ko cantik..tak sepet :)

No comments:

++ WOW!!!! MESTI KELIK ++

~ E-Day ~

There was an error in this gadget