++ Ka-cHinG ++

++mA fReNs++

Thursday, September 23, 2010

= A Fairy Tale Wedding : Nur Nadia SM Nasimudin =

Salam...

Juz nak share video perkahwinan Nur Nadia SM Nasimudin...

anak gadis Allahyarham SM Nasimudin...

pengasas empayar perniagaan NAZA Group bersama pasangannya ...

Hamzah Alang Azman Shah.. anak kepada owner Holiday Villa Hotel Chains..

memang Superb!! Awesome!!! Grand Giler ahhhh...

Tak tercapai dek angan saye untuk buat wedding grand cenggitewww...

Sumber : Manggis.tv




p/s : Dah nama pun BAKAL PENGANTIN BIASA...Buat BIASA-BIASA sudah!!!!!!! :p



6 comments:

PiNky@hEarT said...

best kn tgk.. hehe..kalau ada duit semuanya boleh jd kenyataan..tp i xmampu la nk wat cmni nnt.. T_T i pn ada post video psl ni kt fb td.. tp yg manngis.tv tu.. :)

cik fiza said...

bagi yang mampu tu x jadi masalah :)

Qaseh Qidzizie said...

Pinky - Memang superb la video manggis.tv tuu..
kita hanya mampu tersenyum jelaa tgk wedding grand camtu... :)..nak buat wedcam tu..MEMANG TAK DAPAT la kan :p

Qaseh Qidzizie said...

Cik Fiza - Btol tu..ade duit semua boleh jadi...Best kan jadi anak org kaya **Berangan**

ummphs.. said...

qaseh : kalau ade duit mmg mcm ni gak wedding saya!.. cet! berangan saja umliyana!

Qaseh Qidzizie said...

umliyana,

senang citer..zaman skrg..ade duit ..sume boleh jadi tau

++ WOW!!!! MESTI KELIK ++

~ E-Day ~

There was an error in this gadget