++ Ka-cHinG ++

++mA fReNs++

Wednesday, August 18, 2010

= Wedding Invitation Card =



Salam Ramadhan,


Saye mau kuatkan semangat untuk buat wedding budget malam ni juga...
**macam siput sedut tul la preparation**
Tak boleh jadi...
asyik tertunda je beberape kali...
ishhh..geram dengan diri sendiri...
perkara senang pun susah nak buat...
ape la nak jadiii..huhu....


sudah boleh mintak quotation drpd sekarang....
harus rajin..harus semangat..chayokk!!! **yeyeooo jek**


sambil2 buat tu...
ade jugak la google untuk kad kahwin...
suka pulak saye dengan kad kahwin maya ni...
murah pun murah...
jimat pun jimat...
tapi tu la... tak semua orang ada internet kan...


kad kawen kat indon memang murah dan cantik...
my bff yang cadangkan saye tempah kad di sana....
memang berbaloi la...tapi for me a little bit risky laaa...
Tapi my fren kate, kawan dia tempah ok jek...
kira ok la tuhhh....


kat kl pun ape kurangnya....
banyak sangat kad kawen yang cantik2...
sampai rambang mata dan tak tau nak pilih..
lagi2 kalo pergi pameran pengantin....huhu...


Ni gambar2 khas daripada 'engoo' **macam bunyi sengau** (Encik Google)

Invitation card Omputeh....

Boleh la di adaptasi sikit mane yang boleh... **bole ke**


layanzzz.....



Sampul kad **sweet**



Kad Bebunga Cinta




Kad Passport




Kad Kipas



Pi es: ohhhh!!! kena siapkan budget malam ni jugak...**poyo je**

5 comments:

masmOna said...

alalala..sampul yg 1st tu cute ;)

Sya Sakura said...

sampul kad tu sgt comell.. sweet yg teramat!! *drooling already.. heheh..

Btw, sy follow blog awk eh. Hope u dont mind :)

Nora a.k.a Aira said...

alaaaa nora suka juga gambar first, sweet aje hehehe hehe nora pun xsetel2 lg bajet haha

Qaseh Qidzizie said...

Hi semua...

Masmona - cute kan sampul tu :p

Sya Sakura - tau la bulan posa, sampai ter'drooling' kamu ya... ;p

Nora - hehe..bajet kawen didahulukan kad kahwin diutamakan ;)**bole giteww**

nYomeL said...

love the 1st one! comel kannn..??
yang passport tu pun menarik! lain dari yg lain.. hihi.. :)

++ WOW!!!! MESTI KELIK ++

~ E-Day ~

There was an error in this gadget