++ Ka-cHinG ++

++mA fReNs++

Thursday, October 27, 2011

= Our Wedding Date =

As salam...*jawab dalam hati pun xpe* ^_^

Mood kawen sudah kembali....
Alhamdulillah...Allah bagi kekuatan...
Hati dah makin tenang...
Terima KAsih Allah...
Hanya Allah je yang membalas MANUSIA yang menganiaya saya tu...
** Semua orang dah tau kebenaran berpihak pada siapa**


Tapi Kepala ku sedikit pening...
Banyak mende yg dah di buat dulu tergendala...
Macam2...
Da first thing yg sy kena decide is Our Wedding Date..

Adoyaiii..ni yg lemah ni.....
I have to start all over again..from scratch....huh
Google kalendar cuti sekolah 2012...

After that....trus laju kol guna tepon opis **It's Free** hahaha
kol Dewan Untuk bulan 5 -fully booked..
bulan 6 ade satu hari je yg available.....**date tak berapa nk best**
Bulan 7 dah posa
Bulan 8 raya...

Adoii..pening2 pening...
Mesti korg tanye nape la tak buat before bulan 5.
Ntah ekk..knpa ekkk...


Bukan ape...Duit kawen sy tu dah dilaburkan ke tempat lain...
Slalunya bulan 4 dapat Bonus ^_^..
So Bulan 5 onwards la sy kaya raya **kaya la sangat kan** ^_^

Pies: haishhhhh... Nak kawen pun susah..cari date pun susah... Tolong Jawab!!!

4 comments:

III bDkNaKaL III said...

Sgt sssh utk dptkan date wedding kan?lg² bl dewan yg kte nk gune xde pd tarikh yg kte plan...

Zizie Eazie said...

Btol!!!
Pening pale den...huhu

Fariza said...

:) WEDDING DATE KENA CR BTL2, jgn ada clash dgn sdara mata, harus inform mrk awal.

Anonymous said...

saya juga dalam dilema yg sama. Tiba-tiba pagi Isnin pegi kerja dgn mata bengkak sbb malamnya sesi bincang-bincang tarikh dengan famili menjadi panas. :( minta dipermudahkan.

Fils

++ WOW!!!! MESTI KELIK ++

~ E-Day ~

There was an error in this gadget