++ Ka-cHinG ++

++mA fReNs++

Saturday, August 11, 2012

= Salam Ramadhan =

Salam Ramadhan...

Hi..assalamualaikum..
Lama gila tak jenguk blog ni...
nak update apetah lagi...
almost 4 months tinggalkan dunia blogging..
tetiba rasa rindu plak jari ni nk ketik ketik...hehehe...

Pejam celik dah nak kahwin dah anak bongsu mak ni...
Ya Allah..tak sangka lagi 2 bulan ++ je lagi..
adoiii..cuaknye...
macam byk lagi je yg tak prepare....uwaaaa....
serius...baju tak tempah lagi...
kad kawen tak buat lagi..
doorgift tak pk lagi...
Astaghfirullah..apela nk jadi...
Somebody help me please....

Nak menangis pun tak guna..
harap2 semuanya nanti berjalan dengan lancar..
Amin..

Ya Allah..permudahkanlah semua urusan..
Miss last minute memang macam tu..
tak serik2...
Semangat..semangat..semangat...
sekarang plak tengah semangat nak beraya..
bukan nya nak pk preparation ke hape....

membebel la plak..haishhh...

Byeee....

No comments:

++ WOW!!!! MESTI KELIK ++

~ E-Day ~

There was an error in this gadget