++ Ka-cHinG ++

++mA fReNs++

Saturday, August 11, 2012

= Bridal Idaman Hati =

Hi...

Actually tengah sedih ni..
Mengenangkan bridal idaman dah fully booked.

Yela..kahwin postpone..
pastu lambat plak feedback kat bridal tu..
Miscomm pun ye jgk..haishhh...

Dulu..masa dulu dulu laa..
before postpone kahwin dulu memang dah booked Adli Bridal Johor Bahru..
Bridal ni dulu la yang make up n sewa baju segala...
Bila postpone..saya plak lambat feedback date baru pada beliau..
Last2 bila datang butik..
Dah fully booked untuk date saya tu..
nak buat macam mane..
dah takde rezeki saya dgn bridal tu...
Hurmm..neway..abg adli ni memang baik la..
Dia suggest mane bridal yang ok..
tempat tempah baju yang cantik..*dia terlepas cakap sebenarnya, saya plak dah lupa..rugi rugi hehe*

Menangis la jugak memikirkan camne la nk cari bridal baru ni..
Tempat yang dia suggest tu pulak tak berkenan...ada yang fully booked...
Nak tempah Seri Delima..memang dah sah2 awal2 lagi fully booked..

Mujur la ada penyelamat...
Thanks sis asmazat coz recommend kan bridal ni..
Actually berkenan dengan pelamin Adeep Couture Decoration..
Tapi dah booked Nill Abaka...
InsyaAllah nill abaka ni boleh buat yang terbaik..


Seri Delima Bridal Gallery

Adeep Couture Decoration

Nill Abaka

= Salam Ramadhan =

Salam Ramadhan...

Hi..assalamualaikum..
Lama gila tak jenguk blog ni...
nak update apetah lagi...
almost 4 months tinggalkan dunia blogging..
tetiba rasa rindu plak jari ni nk ketik ketik...hehehe...

Pejam celik dah nak kahwin dah anak bongsu mak ni...
Ya Allah..tak sangka lagi 2 bulan ++ je lagi..
adoiii..cuaknye...
macam byk lagi je yg tak prepare....uwaaaa....
serius...baju tak tempah lagi...
kad kawen tak buat lagi..
doorgift tak pk lagi...
Astaghfirullah..apela nk jadi...
Somebody help me please....

Nak menangis pun tak guna..
harap2 semuanya nanti berjalan dengan lancar..
Amin..

Ya Allah..permudahkanlah semua urusan..
Miss last minute memang macam tu..
tak serik2...
Semangat..semangat..semangat...
sekarang plak tengah semangat nak beraya..
bukan nya nak pk preparation ke hape....

membebel la plak..haishhh...

Byeee....

++ WOW!!!! MESTI KELIK ++

~ E-Day ~

There was an error in this gadget