++ Ka-cHinG ++

++mA fReNs++

Tuesday, December 11, 2012

=Wedding Review:Pre Wedding part 1=

Assalamualaikum...
Nak start yang mana dulu yeee....
Kahwin dah lama baru nak review..
Perlu ke review??
Saya kata perlu....
ok..ok..
Hurm..
Pic nikah... 
pic sanding...
pic bertandang...
Pic pre wedding...
berapa byk pic da...
Haaa...
ok..Pic pre wedding dulu ye...
Actually, saya join bride and groom contest dalam fb...
Kenal photograper ni pun thru blogger jgk..
Nora Kerel kalo tak silap...
Uya Rayza....
Photographer : Wan Mahazir Mohamed Nor

Alhamdulillah menang 1st prize...
Hadiahnye...
Free pre wedding shoot..
easel..
guest book...
etc (tak ingat)...
Memula igt nak shoot kat Menara Mustapha Kamal..
Siap pagi semangat nk pegi sana..
Tiba je sana, guard tak bagi shoot..
kena minta surat kebenaran drpd management.
Luper...
Dah fofuler menara tu..ramai plak photographer yg shoot kat situ..
Lisa yusri shoot kat situ jgk...
Harusla management minta bayaran khen..
Takpela...
back up plan nya nak shoot kat taman layang2...
En Photographer suggest better shoot kat kl sentral je...
sebab taman layang2 tu jauh + hujan
Kitorang pun jela..
Dah dekat ngan area rumah tu...
Sampai je sana..
ade plak company tgh shoot iklan kot...
cettt..kacau je tempat posing den...heheh
Amik la gmbar kat celah pokok berlatarbelakangkan LRT..
nice...
cantik jugak tempat tu...
Posing sana sini..
snap sana sini..
Almost  2 hours ++ la jugak kat situ...
Penat tak pyh nk ckp la..
banjir dgn peluh...
Bukan takat duduk kat rumput..
kat parking pun snap jugak...
Thanks a lot to En Wan Mahazir..
Bersusah payah..
berpoluh.. snap pic kitorang...
terima kasih sgt..
sangat baik..
sangat sporting...
betull..tak tipu...
Kalo blum hire OP lain..
i dah hire dia utk OP bertandang i...hehehhe...
Takpela..
maybe next time...
Tapi nak jugak posing kat Menara Mustapha Kamal...
Bolehhh?? hahahaha
Sesape yang nak hire..
Boleh tgk hasil kerja beliau...
FB : Wan Mahazir Muhammed Nor
Highly recommended... ^_^
 
Ohhhh..tak nmpk muka...
sila tgk dlm fb beliau heh...
 
 

No comments:

++ WOW!!!! MESTI KELIK ++

~ E-Day ~

There was an error in this gadget