++ Ka-cHinG ++

++mA fReNs++

Wednesday, October 6, 2010

= Hepi + serabut = ??? =


Salam...


Semalam saye dikejutkan oleh berita gembira kerana...
1 daripada hantaran saye dah dibeli... **ohh yeahh**
Saye kirim kwn saye yang pegi nun jauh ke seberang untuk beli mende tuu....
Harga di sana memang 1/2 price bila compare dengan rege kat sini...
ohh..memang saye sungguh beruntung....

Alhamdulillah memang rezeki saye dapat barang iteww...
Thanks a lot to Nita coz telah bersusah payah mencari design barang yang saye nak...
dan semestinya bertepatan dengan citarasa dan budget saye yg ciput iteww...
Dengan waktu yang terhad / 1 hari je beliau dapat jugak cari barang yang saye pesan tu....
TQ so much laling...


Dan last nite jugak, saye di kejutkan n da geng (rumet) telah di kejutkan dengan brita yang kurang menyenangkan...

Owner umah sewa kitorg nak jual umah itew **gedebuk pengsan**
Risau tak keruan tul semalam...
dahla lampu bilik rosakk...

Dah 2 malam bergelap...huhu... **saye takut gelap-mekacih**
dahla kedai jauh...
Dah beli pulak...still tak boleh pasang...
ntah ape kena dengan lampu iteww...**grrr**
aiiii...sabo jelaaa...dugaan buat saye...

Harini..sambung misi mencari umah sewa...dah jumpa sebelah umah jekk...
tapi rege mahal gileee...
memang sesuai la coz fully furnished & dah cat bagai umah tuuu **Cantik**
Tapi mahal sangat la...
kami semua tak mampu huhuhu...
Kalo tak dapat umah sebelah tu,,terpaksa la kami berenam berpisahhh...
Bawa haluan masing... **Pandai2 la korang cari umah termasuk aku...uwaaaaaa**

Tamatlah entri serabut untuk harini...
Misi mencari umah sewa harus diteruskan...
caiyokk!!! gambate!!!!....



8 comments:

ummphs.. said...

good luck qaseh! cr umah sewa. :)
kompem spesel hantaran ni smpai beli jauh nun di sana.. :)

fizanur said...

org pun baru tahu dari pica. terserempak ngan dia tadi. hmm..sian korg. selamat mencari umah sewa baru ya. hai...sian korg. org memang betul2 kesian ni. yer lah rumah tu byk kenangan.

Qaseh Qidzizie said...

Umliyana - Mesti trus berusaha cari umah sewa..usaha tangga kejayaan ;p...
hantaran tu takde la spesel mane...Budget kocik maka Barang pun kocik jugak laaa... :)

Qaseh Qidzizie said...

Fiza - urmm..kesian kan kitorang..huhu..umah tu memang memang selesa even takdela best mane...memang banyak la kenangan dlm umah tu...rasa janggal la pulak nak pindah...semoga kami semua dpt duduk serumah jugak nanti....Amin

~ mizzAmy ~ said...

good luck babe!! moga2 jumpa rumah sewa berdekatan.

Qaseh Qidzizie said...

TQ Amy :)

Anonymous said...

abg botak nk pindah umah ka?kena cek betul2 kalo nk dok umah abg botak sbb dia kn byk tanam pokok2...kot2 byk serangga ke hapa kn.kot2 abg mus pas kawen nk sewa apartment dia?try la usha... (korang dpt invitation x?)

Qaseh Qidzizie said...

hehe...sapela gerangan anonimouse ni :p

abg botak kan dah kawen...so dia pindah n bawak skali segala pokok2 nya skali...
kitorg yg akan duduk umah abg botakl tuu...

apa curlast abg mus angkasawan tu nk duk fajaria...huhu...invitation??? Tolong jangan bermimpi la...hehehe....

++ WOW!!!! MESTI KELIK ++

~ E-Day ~

There was an error in this gadget