++ Ka-cHinG ++

++mA fReNs++

Monday, October 4, 2010

= Ratu Sehari =

Salam....

Kemalasan melanda semenjak 2 3 menjak niii....
malas nak update belog...
Oh Tidakkk!!!!!!
Tapi preparation still on going...
walaupun carca marba....

TQ yang tidak terhingga kepada kwn2 yang sudi membantu....
Especially to Zakiah, Nor & Syati...
Since saye dah setat buat preparation...
Rajin btol dorg tolong memberi idea ape yg patut....
yg paling rajin tak lain tak bukan si Zack laaa...

Pantang ade idea kat kepala, dan dan trus kol.
even waktu opis hour pun..
TQ so much laling....
really really appreciate ur effort....

Tadi Zack tepon....
Memang btol dia dah memeningkan kepala saye...
Yang paling tak tahan tuuu...
Dia suggest suh tukar Wedding Theme saye....

Oh Tidak!!!!! Cantik jugakkk!!!!!!
Saye ni paling senang btol cair dengan kata2 madah pujangga orang tau...
**Tu yang hampir2 terjebak dengan MLM - Nasib baik terselamat :p**



Cantik la pulak huhu...

InsyaAllah, hujung bulan ni nak balik kampung...

nak settle kan ape yang patut...

sangat2 rungsing ketika dan saat ini...huhu...


p/s :Harap2 dapat settle kan beberapa perkara penting b4 sy terbang ke sirap+ susu :p
Zack: Pasal Wedding theme tu, ko ade harapan untuk menang huhu....

5 comments:

mysarah said...

wahhh nak g sirap+susu. nak ikot. nak shopping!! (padahal dh kering kontang. haha)

~ mizzAmy ~ said...

nih mesti nak buat garden wedding kan? suka-suka.. alamak, nampak gayanya, saya pun kena beli ratu sehari jugak lah jawabnya.

Qaseh Qidzizie said...

Sarah - jom join....kita shopping mata jek la yerr...hehehe...saye pun kontang jugak nihh :p

Amy - garden wed?? "jangan,jangan, jangan ku bermimpi"...memang tak la kan..Biasa-biasa jela amy... :p

pinkishblue said...

sama2 kaseh ;p

=MissRynn= said...

waaaa... aku pun x der theme lagi.. mencik!

++ WOW!!!! MESTI KELIK ++

~ E-Day ~

There was an error in this gadget