++ Ka-cHinG ++

++mA fReNs++

Friday, November 26, 2010

= Bila Kawen =

Salam and good day...

Arghhh...
hidup kureng lengkap tanpa strimik ..
dengan erti kate lain tanpa tenettt...
Rumah sewa (sebelah umah) dah dapat kunci umah..
tinggal cuci and pindah la weekend niii...

Sangat hepi...
Umah cantik...tapi kena byr lebey skit la sewa berbanding umah skrg...
Tapi takpe...janji selesa...
dan ADA RUMAH...
yela...nasib baik ade rumah..
kalo takde abis la kitorg...
kena cari umah lagii..
blom tentu jumpa yang bebetol berkenan di hati..
ewahhh!!! cari rumah mcm nak cari suami jekkk... :)

strimik blom install lagi kat umah...
InsyaAllah by this week mintak2 la dapat...
ASTRO/TV takde takpe tp kalo takde strimikk..arghhhh....tensen..**bole jadi gilaaa**

***********************************************************************************

Last week balik Jb time raya haji..
singgah tgk dewan n byr deposit...
Al kisahnye...mase nak pegi byr deposit tu...
jumpe satu family ni...
dorg nak booking dewan untuk majlis kawen 28 Nov ni...
last minute tuuu..
nasib baik takde org booking lagii...

Makanya..mak saye ter"bekenalan" la dengan makcik tuu..
Alhamdulillah...makcik tu sangat la baik hati orangnye...
bagi no tel katering etc..
dan siap dia jemput lagi dtg kenduri dia hujung minggu ni...**SUKA**

So dengan tak malunye...
bole la saye balik kampung minggu ni dan singgah majlis tu nanti...
kira macam sesi food testing la kat situ... hehehe...

Kebetulan minggu ni saye pergi kenduri kawen kwn saye di Muar...
Bole balik JB terus...
yahooo....

P/S: Bos saye tunjukkan doorgift yg dia dpt mase dia attend kenduri kawen...
Motip??? Nak bg hint suh saye kawen cepat la tu..hehhehhe...

3 comments:

♥♥ Kasut Pink ♥♥ said...

Boss tu concern psl awak tu..hihi

anaztasias aira said...

bos tu nak banyak doorgift tu dear dari kamu hik3

Qaseh Qidzizie said...

hehe..ye la tuuu...
dia tunjukkan doorgift tu..kira ade makne la tu hahaha...

++ WOW!!!! MESTI KELIK ++

~ E-Day ~

There was an error in this gadget