++ Ka-cHinG ++

++mA fReNs++

Wednesday, November 10, 2010

= Update ringkas =

salam semuaa....

update ringkas...

Nape saye dah lame tak update belog:

Streamyx yilekkkk!!! coz owner lama merangkap ex osmet dah bawa diri dia beserta streamyx dia skali ke rumah baru...FYI,InsyaAllah dalam minggu ni ade mamat hensem dtg install hehe...

Nape saye tak jadi pegi sirap susu:

Flight cancelled due to Merapi ash covering SS (safety reason)...so ade 2 options either change date or refund...saye pilih refund..huhu...Penat jek curi itinerary elyaelmo hehe

Oleh kerana tak jadi pegi..terus pagi tu saye bergegas ke Melaka berjumpa Entun...otw nak balik tu berkonvoi 2 kereta...Nasib tak berape nak baik, coz kereta yg ketinggalan kat belakang eksiden..Alhamdulillah..mujur la ekau selamat Cik Cha...kereta ekau je yg yang injured...berderau darah den tau....huhu

Update pasal prep plak:

Alhamdullilah..dah booking dewan..cuma deposit je blom bayar...tunggu saye balik raye haji ni...InsyaAllah...Di sebabkan dewan la tarikh majlis saye dipostponekan uwaaaaa...

Neway, Selamat bertunang kepada my beloved pren Hazrina Johari yang selamat bernik ehh bertunang dengan cinta hati tersayang ezzy...Semoga lekas jodoh korang sampai..aku dah tanak berebut tarikh ngan ko...dengan rela hati, ko amik la 11/11/11 tuu..nah!!! :)

Oklaa...nak balik...penat...mujur tak ramai org..boleh curi2 update ...huhu...
nak tgk Chinta Chandoreyyyyyyyyyy!!!!

5 comments:

nurayunni said...

slalu tggu u update...:)

ummphs.. said...

its good to hear your story again. :)
sudah berjaya dapat dewan? congratulations!
postponed tarikh jauh sgt kah?

iedayah said...

oic..ptut u menyepi je..

Qaseh Qidzizie said...

Ayunni : Yeke!!! mekacihhh....

Umliyana : Dewan dekat ngan umah (booked)...
InsyaAllah a month after raya....kalo postpone lagi tak tau laa...huhu...

iedayah : Begitulah ceritanye...streamyx takde 2 minggu , menggelupur kitorang satu umah huhu..

fizanur said...

pica dah pindah?oic..

++ WOW!!!! MESTI KELIK ++

~ E-Day ~

There was an error in this gadget