++ Ka-cHinG ++

++mA fReNs++

Monday, January 24, 2011

= O.P Booked =

Bismillah..


Salam Hai semua..

Alhamdulillah.... Op booked...

last week..sy gigih minta quotation untuk OP saye..

n compare gak gambar2 mereka dalam facebook...

Finally, dalam 7 Photographers listed..

hanya 2 yg ade dalam senarai akhir saye..



Si A:

- Gambar cantik...harga memang menepati budget saye...



Si B:

- gambar cantik tapi harga lagi mahal drpd si B...



Ekceli, saye dah book si B..tetiba dapat quotation last minute drpd si A yg jauh lebih murah drpd si B...

Pastu..saye dalam dilemma la plakk..

Which 1 is better?

Both of them pics memang cantikk bagi saye...



Finally, sy telah mengambil keputusan yg ringan dengan memilih Si B..walaupun quotation drpd si B telah meng'over' kan budget sy....huhu..

Guess Who??? Si B itew adalah....
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Macam la org nak tau sangat hahaha...Tapi semestinya HAZRINA akan tertunggu2 akan entri ini...

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


TRISNO QUANTRIZ **aku dah jwb soklan cepu mas daripad ko INA hehe**

Antara sebab2 sy memilih Trisno:

1) Sy dah book dia awal2 dulu...mcm tak best la kan..dah booked tp tak jadi plak even belum byr deposit.

2) Sy berhempas pulas telepon abg T, mintak kurang jugak..tak kira...ape nak jadi, jadila..hahaha**gila kejam**...Dan akhirnya dpt la jugak reasonable price drpd abg T setelah termakan pujuk rayu sy...

3) Ni Part plg best. Abg T janji yg pics saye nanti akan jadi super duper mabeles **Kate dia la**...kalo tak lawoo...SIAPPPP!!!!!!! :p

4) Suppose sy booked untuk 2 events + outdoor selepas reception.tapi sy minta outdoor tu di buat hari lain...and He Agreed!!!!.. ohh yeahhhh....ukan ape..takut saye penat nanti..tak best...tak ceria..tak teruja heheh...

Pies: Lega!!! Dah selesai beberapa perkara...

4 comments:

=MissRynn= said...

siot tau dia ni.. sekeh br tau!

ummphs.. said...

good qaseh!
um penah mintak dia quotation tp dia reply sgt lambat. :( akhirnya pegi ke OP KL jugak.
um rs OP kat jb ni um paaaaling suka trisno. hasil dia mmg marbeles la! :)

Qaseh Qidzizie said...

Ina : hehehe...saje bagi ko saspen...kuang kuang :p

Qaseh Qidzizie said...

Cik Um : Trisno memang lambat bab2 me'reply' ni..hehhe...memula sy pm dia kat fb..tunggu punya tunggu punya tunggu..tak reply2..ape lagi...angkat tepon trus kol...then trus dia bg quo...hahaha...

++ WOW!!!! MESTI KELIK ++

~ E-Day ~

There was an error in this gadget