++ Ka-cHinG ++

++mA fReNs++

Tuesday, January 11, 2011

= O.P =

Salam..Hai...Hello...Yuhuuu.. :p

Pening pale sy..
dah lame tak berbelog..
Sy byk survey untuk wedding prep sy...
Baru 10% je yg bole sy kate buat ms ni...
Gila malas gadis ni hahaha...
Tak tak...sy tak malas...**Kurang rajin je** :p
Sakit pale... * Sakit Pale pulakk**
Byk sgt tukar fikirann..pantang nmpk mende yg lg cantik...
cepat je berubah fikiran..huhu...
Menci btolll....

bila tgh survey2 tuu...
br teringat pasal OP.. :p
Kalo sy tak book cepat..
mesti ade org lain yg akan book dulu tarikh sy tuuu...
melepas la sy...
kena gigih dan cepat....
so tanak citer banyak...
Ni la antara Johorean photographer yg sy tau dan COLAN-COLANnye adalah :

1. Trisno Photographer
- 2 org kwn baik sy dah ade experience dgn abg ni

2. ArtCreative Photographer
- Sedara Mara Plus abg sy pun pernah amik as OP dorg..
- Sy pun terjebak skali..OP sy mase engagement dulu...

3. Ek Photography
- Photographer sy nmpk mase wedding anak kwn mak sy..huhu...dgr kate femes la jugak OP ni...

4. Razali Photography
- One of ma fren yg bgtau...cantik gak gmbr dia..Based in BP...

5. Artisme Republic
- Tau sebab ade beberape blogger yg hire potogaper ni... pics toksah ckp la..mmg cantik :p

6. Annas Easkay Photography
- Student uitm buat freelance...Asal kota tinggi..plus pandai make up lagi..gmbr superb...pndai edit...

7. TRZ Photo
- Yang ni sy tau drpd En Googly (Google laa)...Gmbr ok la cantik....

Tu je la photographer yang sy tau..gile kentang sikitt..
.itu pun tau dr rakan terdekat..hahaha..
sgt tak tau hokeyyy!!!!!

ok laaa...TOLONG INGATKAN AKU nk minta quo drpd mereka-mereka ni hehehe....

byee..SELAMAT MALAM...sy dah nak HANYUT ni...zzzzzzzzz

Pies: Demam AJL...AR Won..unexpected!!! hahaha...

11 comments:

~ mizzAmy ~ said...

cepat-cepat book dear. my OP, last year i dah booked siap2. hehehe...

Qaseh Qidzizie said...

wahhh..pantas ye miss amy...:)
Tu laa..
kena book cecepat...
tgh giat mintak quotation ni..hehehe...

Kak. Azila said...

kena cepat qaseh...OP yang terror2 cepat fully booking. OP akak dulu guna www.fotokahwin.com & http://nourarahmat.fotopages.com

Qaseh Qidzizie said...

Thanks 4 da info k.Azila...
tambah lagi satu johorean photographer...
saye sukee.... :)

Baikk!!! Saye mesti cepatt!!! :)

*luv Syahnia* said...

yuppp btl tu..book awl2
ada pluang nk wat pilhan lagik..

kalo dpt kmeraman yg ramah n riuh
lg besttt... ;)

abah dan mak haqq said...

sila pastikan muka kami semua ada dalam senarai gambar wajib ok...!!

InTaN said...

Ila...

Meh amik ngan kazen aku... hehehe...
nti tgk ler www.aikojuliet.com

abah dan mak haqq said...

eh eh mana komen aku?
takpe yang penting kau kena pastikan muka-muka kami ni termasuk dalam list penting untuk ada dalam gambar kau nanti...!!
hahahahaha :)

Qaseh Qidzizie said...

yupp..btol tu syahnia...kalo cameraman kecoh..pengantin pun riuh..hehheh...

Qaseh Qidzizie said...

Abah&Mak Haqq jangan risau yee...
i'll make sure muka korang penuh dalam album aku..hehhehe...
tapi nnt korang jgn la balik awal yeee...:p

Qaseh Qidzizie said...

Intan - Wah...Aiko ade bisnes baruu...oh ok...pape nanti aku roger ko k... Thanks...

++ WOW!!!! MESTI KELIK ++

~ E-Day ~

There was an error in this gadget