++ Ka-cHinG ++

++mA fReNs++

Saturday, January 29, 2011

= Ikea oh Ikea =

Salam..hai hai...

Meh sy nak story pasal hari sabtu yg sgt hepi...
hampir 1 month tak jumpa entun...
R*nd* :)
tak pernah plak tak jumpe sebegitu lama selama ni...hahha
bz je memanjang entun ni...mengalahkan MB hehehe..

At last dpt jugak jumpe....
sms nak dtg...
wahhh..hepi rasanye....
oh senyap2 nak dtg ye... **surprise la tu kununnye**
plan nk gi jumpe bridal @ Klang....
then entun sampai dah petang...
cancel la...trus ajak entun gi ikea...

parking kat tesco ** Free weeeeee**
Jalan ke The curve dulu...
shopping baju tak hengat **padahal 2 helai je nak kecoh :p**
Dah lama tak shopping baju..kesiannnn tul la dak kecik nii...

Pas dah grab tu...trus tarik entun gi ikea....
Dah lame gila tak pegi ikea hokeyyy...
Rambang mata...
Biasanye bila dah rambang mata for sure sy susah nak buat keputusan..
n at the end takkan beli ape2...

Tp mujur entun ade huhu..
Sy dah aim ape yg sy nk beli...
So trus gi tempat yg dituju...
Tak pndang kiri kanan **sempat jeling je :p**

Finally dpt la sy beli 3-4 barang...
Jadila....
drpd takde huhu...
Pastu mkn mekdi dgn enaknye...
perut lapo gila...

Then, ugut entun gi jalan kat the street the curve/Cineleisure...
Bising la juga dia coz dia angkat barang berat yg beli kat ikea tu...

kesian tu kesian jugak kat dia....
tp sy pedulik ape **haha gila kejam**
bawak la si entun tu barang2 seberat 2 tan tu..ehhehe
dapat la beli satu baju kat situ... **Hepi**
Then singgah Tesco beli barang dapur...
gila ramai org shopping..hujung bulan la katakan...

Then balik... tido zzzz...
esok plan nak jumpe bridal plak...
Daaaaaaa...........
PIES: Pic yg sy curi2 amik drpd blkg...kesian pulak bila tgk..berat tuu..sy pun tak larat...
eehhhhhh....daripada belakang awak nampak GagaH PerkasA laaa...Pheeewiitttt!!!!! :p









**Sila jgn muntah yee... :p**

2 comments:

=MissRynn= said...

hape yg ko beli??

syazana said...

Salam perkenalan tuan tanah.

Ikea memang tempat 'pelaburan'.Hehehe..

*kalau free silalah singgah ke blog ada produk kesihatan untuk B2B yang ingin dikongsi.

++ WOW!!!! MESTI KELIK ++

~ E-Day ~

There was an error in this gadget