++ Ka-cHinG ++

++mA fReNs++

Friday, February 25, 2011

= Rumah sewa vs Rumah Indon =

Salam dan Hai…

Sungguh stress dengan keadaan rumah sewa..
Dah macam rumah orang indon tak siap je…
Balik2 keje je tengok rumah macam tongkang pecah…
Sirap satu badan leee…
Janji 2 hari nak siap…
Kalo keje macam ni seminggu pun tak siap2…grrrrr..

Alkisahnya..tiles kat ruang tamu rumah tu pecah…
Owner rumah dah serahkan kat management untuk handle…
Dia janji 2 hari boleh siap…
Ni dah 2 hari…baru bukak tiles separuh n angkut pasirr…
Habis berhabuk la ruang tamu tuuu…
Hidu habuk asap tu satu hal…
Nak duduk tengok tv pun takde tempat…bayangkanlaaa…
Dah 2 hari terperap je dalam bilik….

Kol management tanye bila nak siapkan..
Berdolak dalih la….apelaa….buat orang sirap jekkkk…
Hello!! Assalamualaikum.....Kitorang bayar sewa tau..
Bukan duduk rumah tu free sesaje…
Buat la cepat sikit….**&^*^$#&% tutt tutttt** :p

Aduhaiii…
Weekend ni terpaksa la lari…
Menumpang tido rumah sesiapa…
Tak sanggup la nak menghidu habuk pasir..huhu

Masalahnyaa…
ADE KE ORANG NAK BAGI TUMPANG RUMAH BELIAU !!! hahahahaahha

** Jom Main pasir** :p

No comments:

++ WOW!!!! MESTI KELIK ++

~ E-Day ~

There was an error in this gadget