++ Ka-cHinG ++

++mA fReNs++

Tuesday, February 1, 2011

= Rita Collection =




Salam dan hai ladies...

Ampun maaf dipinta..

tauuu..

dah lame tak ngedate..

sy pun geram dgn diri sendiri...**dush dush**


Actually letih coz lately mcm byk aktiviti regarding keje..

so mmg takde langsung pk pasal kawen **T.I.P.U :p **



Dah lame post tertangguh...

Nak buat cemane..

tahap malas melampau tahap gaban hehehe...

oleh kerana tanak menghampakan diri sendiri **utk kenanganku jua**

sy citer juga la sikit...

cerita dah basi...huhu ** Alaa...baca la..skit jekk :)**



Actually , last 2 weeks, sy dan entun gi klang..

nak gi jumpa puan pemilik Rita Collection Klang..

Kakak sy yg recommend bridal ni..

Kak Rita ni ex-schoolmate my sister...



B4 jumpe tu sy mmg dah introduce diri **taktik utk dpt murah**

Sampai2 je, bajet dia dah kenal sy la coz sy asyik sebut nama akak sy jek..

Then after discuss tu, sy realize, awat nye rege tang tu je…tak berapa nak turun…

Ghupernye… dah last nk balik tu, baru la dia tau sy ni adik kepada kakak sy.. **Sadis kan**

Dah tak dpt murah…

Ingat bole la kurang sikit rege drpd johorean bridal..huhu..

Sy tak book pun lagi.. coz dia Kak Rita kate dia nk open branch kat johor bahru plak…

Dah canang dlm majalah pengantin tu…


So sy pun kena pk dua tiga kali sepuluh la either nak amik kak Rita ke tak huhu…

For me, pelamin cantik, baju cantik, make up ok la kot cantik (tgk dlm fb je)..


So??? Ape lagi yg ko nak cik Qid oiiii!!!


Ermm..ntahlaaa..harga kena kasi kurang kottt…muahahhahha….


So kena keep on surveying…


Dun give up… Chaiyokkk!!!

Moral : Kena tanye n selidik sedalam2nya pakej yg kita ambil tu..coz tak semestinya pelamin yg kita inginkn akan sama dgn harga pakej promosi etc...so better kita check n tanye bebetul..selalunya, pakej yg bridal bagi tu adalah pakej biasa saje..kalo kamu nak 'up' skit deko kat pelamin atau baju..semestinya duit kamu pun kena 'up' juga....kira kena top up duit lagi laaa...



@@Selingan - after gi bridal di Klang, balik tu singgah I-City, Shah Alam..tak best coz HUJAN huhu..Plus kena byr parking RM 10..dulu free, skrg kena byr ye kwn2....@@















~Makan sudah semestinya..nyum nyum...~

2 comments:

eyanne said...

kena survey btul2 n gtau awl2 kita nk cmne ngn hrga skali..jgn jd cm sy..awl2 sma bleh tp bila timenya semua xde..geram huhu

Qaseh Qidzizie said...

yup...kena tanye n bgtau details ape yg kita nak..kalo tak, dorg akan sambil lewa je...

Takpela eyanne, mungkin ade hikmah sebaliknya...

++ WOW!!!! MESTI KELIK ++

~ E-Day ~

There was an error in this gadget