++ Ka-cHinG ++

++mA fReNs++

Monday, March 7, 2011

= Masjid UTM Booked =

Salam & hai ladies..

Banyak bende yg tak settle lagi...
harusla cuak....
Mmg la sy jenis last minute..tp kalo bleh tanak la last minite sgt.. :p
Harus buat wedding ticker ni...
Kasi bergerak sikit preparation tu...huhu
Dulu, sy plan nak buat majlis 2 hari..
Jumaat Nikah & sabtu recep...
Then after discussed ngan family...
semua agreed nak buat satu hari je...
senang and tak byk keje...
For me, da most important thing is cost saving hehheeh...

So, family decide untuk nikah kat Masjid UTM...
senang, after nikah trus bersiap untuk recep plak kat Dewan UTM...
Dekat...senang...mudah...jimat...hehehhe

So, surf website UTM,
Then call bahagian PR...
Pn Azizah...baik je dia...drpd suara dah boleh tau...
Ghupernye nk booking kena buat surat rasmi..
Then hantar kat Pengarah Pusat Islam UTM...

Ohhhh..baru tau...
ade procedure...kena ade black & white la bak kata omputih tu...
nak mengesahkan yg kita bebetul nak....

So sesape nak booking Masjid UTM...
Juz call no ni : Pn Mahani - 075537502...
Memang baik la Pn Mahani...
suara lembut..sopan santun...
Harini sy kol..esok dah dpt feedback...

Alhamdulillah....finally, venue of my solemnization has been booked..
Im hepi....
Lega...satu perkara lagi dah settled...
Boleh tido lena...zzzzzzz...

Bye...till then...

1 comment:

iedayah said...

alhamdulillah.selesai 1 perkara

++ WOW!!!! MESTI KELIK ++

~ E-Day ~

There was an error in this gadget