++ Ka-cHinG ++

++mA fReNs++

Sunday, April 3, 2011

= Kain Hunting =




As salam everyone...



Today, sy teman my ex housemate gi beli kain tunang beliau @ Jalan Tar...


kami pegi bertiga...


me, pica n her mom....


Dah lama gila sy tak pegi jalan tar...


walaupun jalan tar n umah sy bukan jauh mane pun...


10 minit je naik lrt...



Nasib baik gi hari ahad


kalo sabtu, sure crowded gila...


poning pale den...hehheh



Back to topic...


Sampai je trus park kete kat depan Semua House...


Mmg nak gi Semua House...


Ekceli Pica nak beli yg readymade je...


Tunang labor day..


mmg tak sempat la nk tempah kann...



Masuk semua house...


Kami dah berpecah...


ehh ekceli terpecahh..


sy dah termasuk one of kedai nii...


A to Z Fesyen Baru Sdn Bhd...


Tetiba sy teramah mesra plak ngan She-Male ni...


Reen namanye...


baik org nye...


Dah alang2 tu sy tanye jela pasal kain nikah sy...



Tempah kat dia around RM1,200...


Excluding kain...


Baju ala2 siti sarah tu..


cantik sangat...


Harga boleh kasi kurang lagi kakak manis...



Dalam Hati mak oiii...


Kat Ampang murah lg..if tempah around rm300-rm400.. plain...



If nak tambah patch lace and jahit manik ke..maybe cuma add rm sikit jela kot...



Tp sy tak tau la harga baju mcm tu memang standart ke hape....


Tp mmg totally lari la drpd budget saya..huhu...



Last2..sy tunjukkan gmbr design camne yg sy nak...


sy tanye dia material ape yg sy patut beli...


brp meter etc..bagai bla bla bla...


sy cakp pun dah tergagap2...(org tipu mmg kena sumpah jd gagap hahhah)


Mmg nmpk mcm tak berapa nk di percayai laa...hehheeh


mula2 dia tanak reveal...


Tp sy buat muka confident yg sy akan tempah ngan dia...


Hahahha...



Akhirnya, sy keluar kedai dgn muka yg hepi..


sebab free consultation bebehhh...hehhe


Jahat btol sy..ramai .org yg buat mcm tu ape...hahhaah



So next week, boleh la beli kain kat sirap susu...


Mudah-mudahan dipermudahkan oleh Nya...


Amin...



Ok..sekian saje coreatan ntah pape drpd sy... =)


Peace no war...



Pi Es: Niat di hati nak gi Pameran Pengantin, PWTC... Tapi dah penat, trus tak jadi....


Nak gi geledah blog b2b yg pegi sana.. =)

2 comments:

anaztasias nora aira said...

heehhehe...trick yang menarik dear :)

Qaseh said...

TQ...TQ... dpt idea ni pun drpd b2b jugak.. :)

++ WOW!!!! MESTI KELIK ++

~ E-Day ~

There was an error in this gadget