++ Ka-cHinG ++

++mA fReNs++

Friday, May 6, 2011

= Bandung Trip ~ Day 3 =









As salam pretty ladies...
sambung balik story saya ni...
Hari ke 3, kami dah janji dengan 3 org budak yg kami kenal masa sampai2 je kat tanah bandung...
dorg pun nak ke tempat yg sama...
jadi kami pun plan pegi je sesame...
Naik satu kete dgn kami memandangkan mereka tak hire supir...
Kami ke Tangkuban Perahu...
bekas kawasan gunung berapi yg dah tak aktif lagi....
Sejuk kat sana..bau persekitaran tak berapa best..
bau macam belerang tu...
mmg patut la kan..
dah namanye bekas gunung berapi...
yang paling tak tahan tuu...
jejak kaki je kat tanah tu, peniaga...penjual semua pakat serbu beramai2...
Mak rimas tau takkk...huhuhu...
tapi nak buat mcmane...
senyum n jalan jela...
mulut kena displin tak boleh bercakap...
Cantik kawasan kat situ...
kitorang ape lagi..
kelik sana..kelik sini...
tak abis2 berposing....
Perut dah lapa..
tak sempat nak singgah kat kawasan air terjun..
ladang strawberry....
orang kata best kat situ...
huhu..terkilan gak tak dpt pegi...
tapi takpe...dah pegi ladang kat cameron pun jadila...
sama je...huhuhu...
Isi perut kat Kampung Daun...
Tempat makan2 yang femes kat bandung...
Tempat cantikk..
makanan sedap...
Hari ke-3 memang enjoy.... (<_>)
Tips : Ramai sgt peniaga yang jual kat tangkuban perahu...kalo tanak beli jgn sesekali bercakap..buat tanye harga ke ape..karang dia ikut kita..kerumun kita..paksa kita beli....seram..ngeri tau... :p

4 comments:

aTy _faRed~ said...

seronoknyer gi bandung..!!! dari setahun ke setahun plan nak gi sana..tapi memanjang tak jadi....dari bujang samapai dah kawen ni...harap2 atu hari nanti..:)

sis_qidzizie@yahoo.com said...

best...
best shopping!!!! kat pasar baru...heheheh
InsyaAllah, ada rezeki nnt aty mesti dpt gi punya.... :)

anaztasias nora aira said...

dear..i ada add u kat fb. jom join bbf :)

sis_qidzizie@yahoo.com said...

ok ok...
i dah join...
thanks cikgu comel... :)

++ WOW!!!! MESTI KELIK ++

~ E-Day ~

There was an error in this gadget