++ Ka-cHinG ++

++mA fReNs++

Saturday, May 14, 2011

= Videographer - Need or Want =

As salam ladies..

Alhamdulillah..semua dah booked...
Cuma kad kawen tak tempah lagi..
oppss...kursus kawen pun tak pegi lagi..
Ayyooooo....


Sekrg tgh berkira2 dengan budget yg ada...

Takut tersasar jauh drpd budget..

matila saya...


One of my frens ade tanye...

nape sy booked OV...

membazir katanye..

speechless sy di buatnya...


ermm..sy tak tau la nak ckp ape..

sebab ikut org ke???

sebab dh byk sgt duit ke??

sebab saje suka2...


ermm...bila pk balik..

mmg wedding videographer ni tak perlu sebenarnye..

tapi.. sy nk reward untuk diri sy n partner..

even encik tunang pun tak setuju pada mulanya..

dia pun ckp membazir...

sy terpaksa slow talk dgn dia...

sy nak moments yg indah itu nanti dpt di jadikan kenangan seumur hidup.. chewaahh


sy dah terpk dah..

if sy gado ngan hubby sy nanti..

''Nah..... abg pegi tgk balik video kawen tuu"

Biar kami sama2 saling ingat-mengingati antara satu sama lain...

:p


memandangkan sy dah pun booked OV, maka truskn la...

Alhamdulillah...

Duit boleh di cari..tapi sy tanak saat2 indah dalam hidup sy berlalu mcm tu je..

Senang citer "tak best la takde video weehhhh"



Sy harap sgt imoments dpt lakukan yg terbaik...

seperti tagline mereka " Capture your defining moments"



3 comments:

Cik Emie said...

babe u book ngn imoment bape ek die caj 4 the whole event?

boleh emel emi hehe emie_eman@yahoo.com :)

anaztasias nora aira said...

tak membazir. sbb dia adalah pergerakam yg dirakam. gud luck dear :)

anaztasias nora aira said...

dear.. ada rezeki ambikla video. nora pun ambik

baca komen u dah hilang semangat. napa dear? kalo perlu2 apa pm nora ye.. go go girl. u can do it!

++ WOW!!!! MESTI KELIK ++

~ E-Day ~

There was an error in this gadget