++ Ka-cHinG ++

++mA fReNs++

Wednesday, December 22, 2010

= S to the T to the D =

Salam semua...

Sy & Entun dah decide tarikh...
i mean family kami yg decide time raya aidilfitri hari tu...
Lame dah decide...
Ekceli takut nak declare tarikh...
Bukan ape...coz takut tak jadi...
yelaa..kita hanya merancang...
Allah jua yg menentukan...

Sejak kes on off on off ni...
sy jadi takut...
malu kalau..ermmm if let say tak jadi je...
Maluuuu!!!! Huhu..

Harap2 semuanye baik2 sahaja..
ape yg di rancang akan menjadi...
tak mau lagi ungkit kisah lepas2...
past is past...
kena bangkittt & sama2 menyemai benih2 cinta kami ni ***Euwww ayat tak hengat** haha
InsyaAllah...kalo ade jodoh tak kemana...

Dah..udah udah..ape yg ko merepekla cik Kak oiii...

Straight 2 da point jelaa... :p

Dengan ini sy dengan tak malunye...malah berbangga...**Haha ntah pape minah ni**
Mengishtiharkan bahawa Tarikh- tarikh penting dalam hidup sy adalah seperti di bawah :

Solemnization : 30 September 2011

Bride's Reception: 1 October 2011

Groom's Reception: 8 October 2011


Harap- harap date ni tak berubah lagi la yerrr :p
So ape lagiii!!!! Save The Date yeee!!!!

-Sekian-

xoxo

P/S : Dah selamat book flight ke Sirap Susu...Harap2 takde la Gunung2 yang akan meletus lagii..

kang tak pasal2 cancel buat kali kedua..Oh Tidak!!!!!!!!!!!!! :p

6 comments:

ummphs.. said...

congrats!! :)

MiMi PeONy said...

yunk, date i ye weeding pun sme bulan ngan u, fmily kteowg plan hari malaysia ni 16/9/2011...
hopefully, bjln dengan lancar...aminn~

~ mizzAmy ~ said...

kita dlm bulan yg sama. insya-Allah... mudah-mudahan dipermudahkan segalanya. amin...

Qaseh Qidzizie said...

Mekacih Cik Um :)

Qaseh Qidzizie said...

Ye Mimi...tarikh lain tp sama bulan..Hopefully everything will go smoothly as we planned..InsyaAllah...

Qaseh Qidzizie said...

Yup Laling Amy...

kita sama tp x serupa hehe..InsyaAllah..Amin jugak... :)

++ WOW!!!! MESTI KELIK ++

~ E-Day ~

There was an error in this gadget