++ Ka-cHinG ++

++mA fReNs++

Tuesday, December 7, 2010

= Shuffle Pengantin =

Salam ladies...

Shuffle???? trend menari guling2 remaja zaman skrg....
menarik tertarik bila mana kaki kat atas..pale kat bawah....
guling guling...kaki bersilang-silang...
melompat dan kemudian duduk bersila **ye ke :p**

First time tgk shuffle kat umah pengantin yg kamu hadiri...
ape perasaan kamu....

Adakah.....

1) Woww!!! chayalahhh... Lain drpd yg lain....
2) Garu / Geleng kepala
3) Biar Betik!!!!!!
2) Astaghfirullah **Mengucap panjang**



Credit : Oh! Media


walau apepun...terpulang kepada setiap individu untuk menilai...
lain org lain pemikirannye....
mungkin pengantin / keluarga pengantin tu mahukan kelainan...
mungkin dgn buat perkara yg pelik yang belum pernah di buat dek orang dapat meningggalkan memori indah kepada pasangan pengantin....haaaa who knows rite...
tak mudah nak puaskan hati semua orang....

TAPI...

kalo saye la buat mcm ni time majlis saye nanti...
Haiii alamat kena pepah dengan batang penyapu la jawabnya :p

11 comments:

iedayah said...

hahhaha..xagk2 shuffle time kenduri..tkut kn pengantin je nnt dear

pinkishblue said...

buat arr.. baru gerekkkk seyy

Qaseh Qidzizie said...

Iedayah: Hahaha..sesuai untuk pengantin yang inginkan kelainan dlm majlis mereka :p

Z : buat?? Ok...aku sendiri yg akan shuffle nanti hehhe..tunggguuuuuu... :)

CikSyafa said...

hehe....dahsat shuffle time kawen!
^__^


btw i folow u ya

=MissRynn= said...

babe.. ko wat laa.. aku x sabar nak tgk

wafa azman said...

hehehe~ i will say: biar betik! ;D

Xora said...

saya akan rakam then masuk kat youtube. pasti ramai org view. Youtube golden!!!

Qaseh Qidzizie said...

Miss Rynn - Brani buat brani tanggung..TAKMO!!!!!

Wafa - hehehe... betik jugak yg femes :p

Xora - Mestila ramai org view same goes to ur blog Pn Xora :)

ElyaElmo said...

sy tak sukee!! semakkkkk klo ade shuffle ni..hahaa

Qaseh Qidzizie said...

Elya - Sy pun *sambil angkat tangan* :p

MiMi PeONy said...

i rse, kalo i buat time majlis i, xpsl2 pgantin laki join shufle skali...hehee

++ WOW!!!! MESTI KELIK ++

~ E-Day ~

There was an error in this gadget