++ Ka-cHinG ++

++mA fReNs++

Sunday, July 3, 2011

= Bukan lagi b2b 2011 =

Assalamualaikum...

ye ye...sy tau..lama tak update belog sy yang usang...
dah terabai selama sebulan macam tuan belog dia jugak huhu..

dengan ini sy mengisytiharkan sy bukan lagi b2b 2011...
makna kata postpone daaaa....
InsyaAllah, majlis akan berlangsung pada tahun 2012...
InsyaAllah, jika diizinkan tuhan..jika ada jodoh....
A new date tak decide lagi...
perasaan agak sedih...agak malu...agak sengal...dan mcm2 lagilaa....
berbaur2 perasaan ni...

lama2 gak sy fikir...either nk truskan berblogging atau tidak...
mane taknya...masa sy tgh berserabut tu...
preparation tgh tunggang terbalik...
rs mmg takde mood nak wat prep...
so mcmane sy nak kawen...
mood nak kawen tu dah hilang....
tapi2..ermmmm...
brg yg lepas jgn dikenang...
life must go on...belog mesti kena update.. :p


bagi kenalan rapat...dorg dah tau ape yg dah berlaku...
t.kasih atas segala nasihat..dorongan..kutukan2 manja...
sy amat2 menghargainya...

t.kasih juga kpd OP, OV, Bridal etc kerana memahami sy..eceh...
Ikutkan hati..malu sy nak ckp ngan dorg..minta postpone....
tu pasal la sy sms aje...huhu...
sy hrp sy takdela menyusahkan bisnes dorg sgt coz dorg rugila if takde client yg akan replace date sy tu...
mudah2an adela yeee...huhu...

uwaaa....sedih sgt...
tapi setiap yg berlaku pasti ada hikmahnya....

kepada wanita itew di luar sana...stalker yg tak diundang...
Andai nak berbuat sesuatu..cuba la fikir perasaan org lain...
pls put urself in my shoes...
hidup ni mcm roda...karma....
what goes around comes around...

5 comments:

ieda said...

x per dik .. jgn sedih ok ..insyaallahhh ada jodohh x kan kemana :)

UyaRayza said...

takpe dear..biar postponed asalkan jgn tak kawen lgsung..btul x hehehe..ceria2..ready2 semula ur preps ;)

=MissRynn= said...

sabar babe.. jodoh maut ditangan Allah.. ok!!
whatever..aku sayang kamu!

aTy _faRed~ said...

insyaallah ade hikmah disebalik semua.. sekarang awak dah ade lebih banyak mase tuk prepare ngan lebih baik..:) jangan risau..ade jodoh..awak akan kawen jugak tak kire cepat atau lambat..:) yang penting..jgn terlalu memikirkan nyer key...

~ mizzAmy ~ said...

kita sama kes. dont worry dear, lambat cepat kawin ni semua kerja Allah s.w.t. ada sebab lah kenapa kena postponed kan? pasti ada hikmahnya tuh. take yg positif, yg negatif tu kasi masuk telinga kiri keluar telinga kanan.

++ WOW!!!! MESTI KELIK ++

~ E-Day ~

There was an error in this gadget