++ Ka-cHinG ++

++mA fReNs++

Friday, June 4, 2010

= Akibat bergambar dengan pemain England =

Hepi + sakit jiwa harini..
hepi sebab meeting berjalan ngan lancar...tak kena marah, tak kena tanye macam2, tak kena pk byk...juz present jek..wah sronok btol...

Tp yg sakit jiwa nye huhuhuhu...

ni sume gara2 teringin beno nak bergmbr dgn pemain england..ye la bukan senang dorg nak dtg m'sia ...lebey2 lagi nak jumpa fans kat Menara Rebung tu...so ade kesempatan nk jugala bergmbr kenang-kenangan...ngeh ngeh...



huh..jgn mimpi la pemain england nak dtg m'sia..Memang tak la kan..lagi2 si rooney tu hehehe...
Actually kat lobby menara ade buat satu tempat khas untuk sesiapa yg nak bergmbr dgn pemain England.. kan TM dpt license untuk guna gmbr dorg sebagai penyeri kad prabayar I-Talk tu...so tempat khas tu di buat replika pemain2 england ni...nak promote la tu..nmpk mcm org btol je.. padahal papan je tuh....huhu..

aku pun kenapa ntah blk keje trus teruja nak amik gmbr ngan dorg..padehal..dah lame mende tu kat situ...so aku ngan tini (rumet)excited sungguh berposing..tak peduli dah org yg lalu lalang tu..tak toleh kiri kanan...arghhh...bukan selalu dpt bergmbr ngan pemain england..kononnye la kan..

tetiba...berdebuss...kebabooo...berdeshumm...tergolek dog...oh tidakkkkk!!!!! aku terjatuh...macam nangka busukk....arghh..malu gile...muka dah tebal 3 inci....setebal heels yang aku pkai time tuhh :(... tp aku berjaya mengontrol diri dan perasaan malu...malu gile babe.tp tahan je..muka buat cool je..mcm takde pape je...dgr jugak suara gelak tawa insan mane yg tak berhati perut tuh huhu...mujur tini ade..takdela malu sgt..kunun2 la...huhu..redha jela...

Balik umah je rs kaki berdenyut2...ghupernye..nah amik ko...berdarah..meleleh2..hehhe..tipu je..juz tersiat skit je kulit kakiku...mcm kena cakaran harimau.ehhh..itu belakang badan..mcm kena cakaran kucing ala2 manja gitu.hehehe...
nasib baik ade krim gamat yg beli ms gi langkawi haritu... :)










Pi es: tu la akibat nak sgt amik gmbr ngan england team...huh..tak senonah btolll...wat malu org kmpg je..

No comments:

++ WOW!!!! MESTI KELIK ++

~ E-Day ~

There was an error in this gadget