++ Ka-cHinG ++

++mA fReNs++

Thursday, June 17, 2010

= Free Trial Contact Lens =

Salam..

Hari ini saye dapat CL percuma!!! yeayy.... 1-day Color CL...pakai buang... oh satu hari saje...hmmm....ok la tuhh... free maa...
Baru teringat, 2 minggu lepas rasenye ada isi form online from http://www.freshlookilluminate.com/#/register.. saje suka-suka..tak sangka plak dapat...

Honestly, first time pkai CL pun mase e-day last year...sebab nak melawa punye pasal... saye bukan nye rabun pun..memula dulu saye rasa payah je nak pkai..rs macam nak tercucuk je bijik mata ni..bab2 mata ni memang sensitif...huhu..tp tu dulu la ye..ngeh ngeh..skrg tidak lagiii...

Disebabkan free..maka tangan ni rasa ringan je nak isi form tu..senang dan sekejap je....cubalahh..kot2 korang dapat free lebih drpd satu...









Mata besar dan boolat macam ni...sgt tomellll

Pi Es: Bila la nak pkai CL ni yerr......esokkkk..... :p

2 comments:

sue83 said...

aku ingat gmbr ko lah after pki cl tu...tertipu akak!! hehehehhe

Qaseh Qidzizie said...

Tipah tertipooo...hehehe....

++ WOW!!!! MESTI KELIK ++

~ E-Day ~

There was an error in this gadget