++ Ka-cHinG ++

++mA fReNs++

Sunday, August 22, 2010

= Baju Pengantin vs Baju Raya =

Salam Ramadhan....

weekend ni berjalan sakan..
tak reti nak duduk umah..
ade je aktiviti nak buat....
jumaat, sabtu and ahad....non stop


Jumaat malam berbuka di klcc wif geng uia....
liza, jaim, shida, azia & adik linda....
lame tak jumpa dorg....
misi nak berbuka di rumah nana tak kesampaian...
sori la ye nana...
next time..InsyaAllah....dapat la jumpa affiq...

Sabtu...misi mencari baju raya @ jalan tar...
ramai gile orang...huhu..
tak kuasa nak pergi sebenarnya...
tapi misi nak cari baju raya harus diteruskan jugak..
sape suruh tempah baju lewat...
kan dah tailor dah tanak amik tempahan lagi **pdn muka**
dah la susah nak cari size....
baju saiz S pun tak muat.....huhu...


Jumpa baju raya ni...
ohhhh..sungguh berkenan dengan baju ni sangat2...
tapi saiz SS tak ade...dah habis huhu...
kaler lain adela....susah tul nak cari baju saiz kecik ni....
tapi oleh sebab teringin..
beli la juga baju yang sama walaupun bukan warna maroon...**sedey**



Singgah Medan Mara...ternampak baju pengantin ni....
ohhh cantikkkk.. **jatuh chenta**
tapi tak tanye la plak berapa harga sewa....
mesti mahal...
takpe..lenkali datang.... kena tabahkan hati...kuatkan semangat..TANYA :p


Pergi booking tempat untuk buka posa seawal kul 5 pm lepas dah penat shopping sakan...**takdela sakan mane pun**
almaklumla ramai org....
kang tak sempat berbuka tepi jalan pulak :p



Ahad plak ialah misi meneman teman & mencari bj raya juga @ amcorp mall..
teman osmet cari baju raya & kuih raya juga....
Banyak jugak baju raya kat situ ...
tapi tak berkenan plak hati saye dengan baju2 raya tu...
dah tertutup hati nak beli mungkin sebab dah beli..
atau mungkin duit dah habis dikerjakan kat jalan tar semalam..hehehe..


Pies: tengah tunggu gaji untuk shopping kat Plaza Angsana plak... :p

13 comments:

@ty_farEd said...

wedding dress tu memang tersangat cantik..!!

Qaseh Qidzizie said...

memang cantk wed dress tu tapi rasanya sewanya lagilah tersangat cantik... :p

Cheryn MS said...

Qaseh....

salam, awk, sy nk tanyer laa jual katner yer baju kurung marronn ats tuh...cantiklaa...ader x kaler kuning....
kalo dkt j.tar...ape name kedai n dekat ner ek....thanksss :)

Nora a.k.a Aira said...

mak aih cantiknya wedding dress tu. sokeeeeeeeeeeeeeee!!

pinkishblue said...

simpan duit shopping ngan sy yep

abah dan mak haqq said...

amboi..sakan ye.. :P

Qaseh Qidzizie said...

Cheryn,

Sy tak ingat la name kedai tu..**takde nama kot**
tapi yg pasti kat deretan SSF & first lady...
kat area ctu la...
warna kuning cair ade...
selamat mencari & membeli.. :)

Qaseh Qidzizie said...

Nora - wedd dress itew memang cantik.. ;)

Qaseh Qidzizie said...

Pinkish - yep..kan dah janji nak soping kat Angsana..window soping jela hehehe..

ADMH - Ko dah beli baju ry lom?..jom join kitorg..sakan itew harus...hehehe

ummphs.. said...

Qaseh :
wedding dress tu sangat cantik!! heheh..
nanti dah tabahkan hati tanya tu - bgtahu harga ye. :P plus.. kedai tu ok tak untuk sy pulak survey. thanks! :)

leeya said...

qasenh nak tanye baju wedding dress tuh kedai mane eh? gorgess...

Qaseh said...

Leeya - kat kedai mass kassim @ Medan Mara.... :)

http://blogqasehkita.blogspot.com/2010/08/bp-vs-br-part-i.html

Schaz said...

i pown minat wedding dress tu and penah tanya harga sewa dia rm 1000!! gullpp! terus kuar..overpriced!

++ WOW!!!! MESTI KELIK ++

~ E-Day ~

There was an error in this gadget