++ Ka-cHinG ++

++mA fReNs++

Wednesday, August 11, 2010

= Puasa Pertama & Terakhir =

salam...

Alhamdulillah..harini adalah puasa pertama kita semua dalam bulan ramadhan tahun ini...
Harini orang johor, melaka & kedah bergumbira sebab cuti laa...
Entun suka la tu...duk melaka sekarang...
huhu..jeles i tau...huhu...


kat opis plak, blom pun lunch hour, ramai para isteri turn ke cafe membeli juadah..
saye join skali laaa...
almaklum la ...KL...sampai umah dah pukul bape..
nak meredah jam lagi...
mane sempat nak memasak....
same juga macam saye....
jam tak hengat..padahal jalan kaki 5 minit je ke opis...hehehehe...
yang best plak time posa ni..
gi keje awal kul 8.00am....
balik keje pun awal..kul 4.30pm..
conotnyeee.....


Tahun ni pulak, tahun terakhir saye berpuasa berseorangan...
tahun depan saye berpuasa & berbuka puasa berdua..
fahamkan maksud saye....hehehe...
InsyaAllah..kalau ade jodoh....


Ade lagi setengah jam sebelum berbuka...
Lauk dah tersedia kat atas meja..
lauk bese2 aja...
janji membangkitkan selera...
ecececehh..macam pantun...
layan la gmbr dari encik google ni...
time bulan posa ni la..semua bende nak makan huhu....














ok la..
selamat berbuka...

bye....

6 comments:

=MissRynn= said...

maknanya..ko kena cari keje kat melaka la ekk..

Qaseh Qidzizie said...

macam tu la nampaknyaaa...
jom jadi orang melaka.... ;p

nurayunni said...

selamat berpuase..

Qaseh Qidzizie said...

Selamat berpuasa pada ayunni juga :)

mysarah said...

kita ni kalau pergi bazar sume makanan nak borong. tapi bila dah berbuka mula la menyesal sebab tak larat habiskan! haha.

anyway i linked u dear ;)

Qaseh Qidzizie said...

Btol tu sarah...membazir je kan...

I linked u too :)

++ WOW!!!! MESTI KELIK ++

~ E-Day ~

There was an error in this gadget