++ Ka-cHinG ++

++mA fReNs++

Monday, August 16, 2010

= W-Day : LiST oF HaNTaRaN HaTi =

Salam...


Dah lame dah saye buat list untuk hantaran for both sides...
Inform kat entun untuk dinilai....
dia kate mahal.... *kedekut*
saye kate biasa-biasa aje...
katenya kena tukar sikit yang mane bersesuaian... *tanak*


dalam hati saye berkata alaaa..bukannya selalu...
sebelum kawen la mintak..
nnti dah kawen harapan nak dapat adalah sangat tipis...
almaklum la ...lepas kawen lgi la nak pkai byk duit...
kalo lepas kawen baru nak mintak...MEMANG TAK la kan....

kami cuma agree yang hantaran kami nanti 7 berbalas 9...
sama mcm mase bertunang dulu..
tak banyak tak sikit...
biasa- biasa aje....

For Me :

1) Sirih junjung
2) Cincin + mas kahwin
3) Al-Quran
4) *******
5) ******
6) *****
7) **** ** ***


For Him :

1) Sirih junjung
2) Cincin
3) **** *****
4) ******
5) *****
6) *****
7) ****
8) *********
9) *******

Tanda * terpaksa di rahsiakan (korg bukan nak tau pun)....takut tak jadi... *shy*
Cantik gambar hantaran kat bawah ni...macam kereta labu cinderella sgt menarik..lain drpd yang lain.. **suke**

Credit : Syiraz lil cottage
Pi es: kalau "siti asmazat" baca belog ini, saye nak minta tolong kamu deco hantaran saye tahun depan...pelizzzzzzz...... :p

10 comments:

@ty_farEd said...

orang laki memang berkire part hantaran ni.!! huhu.. tunang i sebelom ni tak beli pon bekas hantaran.. die kate susun2 letak jer atas dulang hantaran..!!! die kate membazir..!! huhuhu... lepas pujuk2 baru ok...~ngeeee

=MissRynn= said...

babe.. cute hantaran ko.. tp kan .. aku rasa ko kena btulkan background ko.. aku nmpk putih je blog ko ni.. hehe

Nora a.k.a Aira said...

cantiknya hantaran tu ~ pinkos !! =)

Qaseh Qidzizie said...

Aty, orang laki laki memang macam tu...
ASAL BOLEH je...huhu...
ohh..kena pujuk rayu sikit ye..bagi cair...hehe

Qaseh Qidzizie said...

Ina,

belom jadi hantaran aku lagi...BAKAL jadi hantaran aku nanti :p

aku rasa belog aku ok jek....

Qaseh Qidzizie said...

Nora,

TQ :p

credit to empunya hantaran deco tu... :)

pinkishblue said...

kalau ko nak hantaran ni.. ko kena tukar bunga la.. bunga die tak menarik

Qaseh Qidzizie said...

pinkish - Btol!!!!...bunga kena tukar warna tema la....

Syiraz Lil Cottage said...

hi all..tq for liking the hantaran..heee:)
to qaseh..nice blog u have..keep it up...deco bleh watikut theme 'red' u..no problem..yang tuh mmg cust nye theme pink cream blue...do consult me for more details ok..cheers!:P

Syiraz Lil Cottage said...

hi all..tq for likking the hantaran ..hee:)
to qaseh: nice blog & keep it up ya! deco bleh wat ikut theme 'red' u..:) pic tuh mmg cust request theme pink cream blue...do consult me for more details ok...cheers! :P

++ WOW!!!! MESTI KELIK ++

~ E-Day ~

There was an error in this gadget