++ Ka-cHinG ++

++mA fReNs++

Saturday, August 7, 2010

= Kecoh Kenduri =

salam....



Hari ni pagi2 dah bangun kemas beg nak balik melaka...
Petang ni ade kenduri kesyukuran sempena entun dapat kerja di Melaka...



perut dah meragam ni..senak plak tak pasal2...
semalam saye makan banyak kat opis...
ye la ..makan free..
opis ade buat baccan yasin dan tahlil sempena menyambut bulan ramadhan..
tak tau la samada perut lapar atau kenyang...
kalo kenyang kate entun, saye hepi je...
kalo saye sakit2 tu maknenye saye lapar la tuuu...
ishhh ishhh..lapo je keje dia ....



nak buat entri pasal wedding pun idea tarak...
byk bende nak di tulis cuma tak berkesempatan...



ok la..

nak bersiap..kang entun bising..
dia bukan suka menunggu...
kang moody plak dalam kete nanti...



Doakan kami selamat dalam perjalanan...


bye


Pi es: I misplaced my watch...uwaaa....sayang gile ngan jam tu..ade sentimental value kat jam tu...mintak2 la jumpe balik..amin....

5 comments:

Nora a.k.a Aira said...

hati2 perjalanan ye n hope u find ur watch ! Ameeen =)

ummphs.. said...

awak. sy dh reply pasal kos dewan jubli tu ye.
take care!

=MissRynn= said...

hurmm.. last minute packing la tue.. semua menda tinggal.. kui3x

Qaseh Qidzizie said...

Nora : TQ...Mudah2an.jumpe la jam tu..huhu..

Ummphs : Tqvm.. sukernyee... :)..Saye ade soalan lg nak tanye..check ur comment on dat entri ok...

Qaseh Qidzizie said...

MissRynn : Bukan tertinggal la...HILANG..huhu..tak jumpe hingga saat ini...aku tak ingat letak kat mane...huhu...

++ WOW!!!! MESTI KELIK ++

~ E-Day ~

There was an error in this gadget