++ Ka-cHinG ++

++mA fReNs++

Monday, August 2, 2010

= Wedding Color Theme =

Salam....

Seperti yang saye rancang, reception belah saye nanti mesti ade warna merah….hehe sukerrr....red is da color of love and passion….ecececehhhh….. InsyaAllah wedding color theme yang saye pilih ialah salah satu daripada warna seperti di bawah....

Adakah ini.....



Red & Aqua


Atau ini......



Red & Grey


Atau ini......



Red & Green


Atau ini......



Red & Turquoise



Atau juga ini....




Red, Black & White


Atau ini juga....




Red & Pink


Atau atau ini....


Red & Black


Atau ini ini....




Red & White


Berape banyak atau daaa.......



Arghh..pening...semua cantik2 belaka...kena minta pendapat entun dan juga yang lain2... Ataupun pilihan mungkin berubah...So tungguuuu...

Pi es : Red + Black = Diana's wedding dress.. so warna tu mungkin akan disingkirkan....

6 comments:

iedayah said...

merah n grey nice colour.merah n pink plak suweeet giler yang..

pinkishblue said...

weh... red + turqoise cun seyyy... tp utk wedding theme jek la.. wedding dress warna lain !!! wedding dress ko putih... then accesories skit2 warna merah...

mama affiq said...

red & green cantik...klu wat fresh flower sure mantap punyer sbb wane menangkap...cantik siot...

Khumaera Ismail said...

red + white..gorgeousssss~!! =)

=MissRynn= said...

color apa yg ko nak ni?

Qaseh Qidzizie said...

Iedayah, pinkish, mama affiq, khumeera & Missrynn: saye balas semua dalam 1 ye..

Actually all combination color tu memang cantik..semua warna pilihan korang plak berbeza2..so sukar nak pilih & masih dalam perbincangan..T. Kasih atas semua pandangan anda..really appreciate it..muah muah...

++ WOW!!!! MESTI KELIK ++

~ E-Day ~

There was an error in this gadget