++ Ka-cHinG ++

++mA fReNs++

Thursday, August 19, 2010

= DIY Wedding Bouquet =

Salam Ramadhan,



sejak start buat wedding budget ni...
hati meronta-ronta nak diy semua bende...
diri ini memang tak kreatif tapi perasaan nak mencuba tu membuak2...**ye ke**
tak tau kena la belajar kan...



mane tak nye..macam2 bende nak kena fikir..
banyak fikir...macam2 bende yang nak....
bila macam2 nak...macam2 bende kena beli...
bila macam2 bende kena beli...banyak la ongkos nya... **tau takpe**



so pics kat bawah ni menguatkan semangat untuk diy bunga tangan sendiri nanti...

InsyaAllah....



DIY - step by step pics

*Putih suci*

*Kembang setaman*

*Merah menyala*



*Mengerlip*



*Sweet Pink*

*Cantik*

Credit: Google Images

Video DIY



6 comments:

Sya Sakura said...

gambar yg last skali tu sgt menggoda jiwa.. cantiknyaaa!! :)

dyn said...

nampak mcm senang...

Qaseh Qidzizie said...

Sakura - cantik kan yang last tu...saye suka juga...

Dyn - tu la...nampak senang tapi kena cuba la dulu baru tau.. :p

mysarah said...

i suke yg pink tu ;)

sebenarnya senang je nak buat sendiri. tapi tu lah klo kita nak guna hb fresh flowers kena wat a day before. baru la bunga tak layu. so kat situ u kena ada MASA :)

nYomeL said...

cantekk!! insyaAllah bole diy..
all the best! :)

Qaseh Qidzizie said...

Mysarah - btol..kita kena curi masa untuk diy hb tu...InsyaAllah boleh...

Nyomel - TQ :)

++ WOW!!!! MESTI KELIK ++

~ E-Day ~

There was an error in this gadget