++ Ka-cHinG ++

++mA fReNs++

Monday, July 11, 2011

= Air Asia Big Thank U Sale =


Hi ladies....
Tumpang lalu...
iklan tak berbayar...walau satu sen pun..
sekiang harap maklong.. :p



Air Asia Big Thank You Sale starts From RM3


Booking start 12 - 17 July 2011


Travel period : 6 Feb 2011 - 20 June 2011



Destination :


Bali
Bangkok

Jakarta

Hong Kong

Siem Reap

Guilin
Singapore

Phuket

Medan

Langkawi

Kota Kinabalu

Hatyai

Kuching

Johor bahru

Alor setar

Miri

Penang

Clark
Ho Chi Minh City


For more info, Click AirAsia




P/S: buat bakal perantin, inilah masanye untuk plan n booking hanimun korang...


yang dah kawen pun leh booking untuk 2nd 3rd ..hanimun korg...


Saya: Since date tarak lagi, so tggu je la Air Asia wat promo AirAsia zero fares :p


1 comment:

~ mizzAmy ~ said...

tak tau nak g jenjalan kat mana. tgh2 bulan 9 nih dah book ke Tawau. tu pun x tau lah jadi pergi ke tak. kuikuikui...

++ WOW!!!! MESTI KELIK ++

~ E-Day ~

There was an error in this gadget