++ Ka-cHinG ++

++mA fReNs++

Saturday, July 9, 2011

= Kuning itu Bersih ??? =

Braninya sy pkai bj kuning time2 genting mcm ni...nasib tak kena tangkap :p


As salam peeps....

Kuning itu bersih???
sebab tu sy pkai baju kuning..hehhehe
dan disebabkan saya pakai bj kuning..
lalulintas sesak teruk......jem gile...
hahaha...btol kah...

tak chaye...btolll...
tgk pic bwh ni...
sy rs mcm bulan posa je..
slalu nye bila time bulan posa...
mmg akan sesak teruk mcm nii..
huhu...sabo jela...

dis is becoz of bersih la...
tp sy tak join bersih...
im not interested in politic actually...
tp kengkadang kena amik peduli jugak kan..
negara kita ..bangsa kita jgk kan...











dis is becoz of bersih la...
tp sy tak join bersih...
im not interested in politic actually...
tp kengkadang kena amik peduli jugak kan..
negara kita ..bangsa kita jgk kan...

Alhamdulillah...
Mujur takde pape kejadian buruk yg berlaku...
Ya Allah..selamatkan la negaraku yg tercinta ini...
Amin...


2 comments:

aTy _faRed~ said...

jalan jam teruk..even saye nak balik shah alam umah family pown tak lepas dari rawang...!! [sakit hati].. ahad baru dapat balik..[geram]..:)

Qaseh said...

sy nak turun muar pun tak jadi bcoz of bersih laaa..takut jam...
sudahnye tak dpt attend wedding kawan...
rs menyesal tak pegi pun ade..huhu...

++ WOW!!!! MESTI KELIK ++

~ E-Day ~

There was an error in this gadget