++ Ka-cHinG ++

++mA fReNs++

Friday, July 15, 2011

= Eily & Samer ~ Pre Wed Pics =

As salam peeps....

wowweee...cantikkan pics niii....
Sy suke gilaaaa....
These pics were taken by Positive E'magez Photo...
lagi- lagi pics kat Ladang UPM...
mmg cantik sgtt...Mmg teringin sgt nak bergmbr kat situ..
tapi apakan daya...
dulu free tapi skrg kena bayar....huhu...
Nak ceroboh kang kena sesah ngan pak guard plak hahaha...

takpela...kita tgkla nnt sape yg bleh sponsor...**verangan la ko** :p

Congratulation Eily & Samer...
Eily ni my bff waktu zaman muda belia Universiti dolu2..
Eily ni mmg taste foreigner...hahhaha..
Finally mmg foreigner la jodoh ko...
itu semua berkat doa ko yg tak henti2 tu kan..
Alhamdulillah...hehe
Sori eily..saje ngusik ko... :p
Jgn mare babe...

Neway..layan jela pics yg mabeles kat bwh ni..
if u all suka..juz click Positive E'magez Photo..


@Iklan ini bukan di taja oleh photographer tp disensasikan oleh biskut munchy's@











4 comments:

UyaRayza said...

suke pokok tue hehehe..cntik...lagenda budak setan sgt hehehe

Qaseh said...

Cantik kan Uya...
bkn takat budak setan je..
VC Alyah - kisah hati pun shooting kat situ.... :)

Princess EilySa said...

Tak Sangka kawan aku sorang ni ada bakat tulis blog.
Thanks la sbb mengabadikan gambar2 pre-wedding aku dalam blog ko yang comey lotey ni.

Qaseh said...

hehe...no prob babe..
aku mmg suka pics tu..
congrate eily..
sorry tau tak dpt attend wedding ko... :)

++ WOW!!!! MESTI KELIK ++

~ E-Day ~

There was an error in this gadget