++ Ka-cHinG ++

++mA fReNs++

Sunday, July 24, 2011

= Borong Contact Lens =

Hi semua....

Takde cite pasal kawen...so cite syok sendiri...

we went to Midvel yesterday..
teman kan my rumet gi beli contact lens...
Kebetulan ade promotion by Focus Point kat area ruang legar LG tu...
Memang murah drpd biasa..
nama pun promotion kan...

Ape lagi...
pandai btul sales girl tu wat marketing..
dah mmg keje dia kan..
Nah..hamikkkk....
kawan saye tu siap beli 8 kotak untuk stok dia 6 bulan...

Free gift: cermin kecik kucing Comey...



Sy pun terpedaya jugak...
padahal baru je TERbeli CL tapi tak pakai lg..
ni tak tahan godaan punye pasal la...
sebab nmpk awek chinese yg cun pheewittt....


Sempat lg tuuu huhu


sales girl ni comel sgt...
dia pkai lens wrna grey...
suweettt sgt...
kebetulan muka dia ni mcm one of ma fren...IVANA **aku tau ko x baca belog aku ni**
Last2 rembat jugakla satu...untuk sebulan
jadilaaa..drpd kempunan...
walaupun gaji nx week baru dpt...
tapi sebab dah TERsuka punye pasal...
juz grab ajela...**burok pangai** huhu...

4 comments:

UyaRayza said...

uya pkai wana kelabu dulu..pastue bile pkai jadi biru..pelik kn hehehe

Qaseh Qidzizie said...

ehhh..camno leh jadi wrna biru plak tuuu...hehehhe
Lens wrna kelabu mmg cantikkk... :)

anaztasias nora aira said...

nora xpakai kontek lens ahakz :p

Qaseh Qidzizie said...

Nora - ..sy pun pkai kengkdg jee...
tak slalu...hehe

++ WOW!!!! MESTI KELIK ++

~ E-Day ~

There was an error in this gadget