++ Ka-cHinG ++

++mA fReNs++

Friday, July 30, 2010

= Kapak Dalam Beg =

Salam,

Petang ni saye balik kampung..yeyehhh..
naik tongkang yeyehh..
sorang sorang..yeyehh..
Entun gi Siem Reap ikut company trip..
dpt jugak la ikut trip tu even dah nak resign next week..
Alhamdulillah..untung la dia...

Dah la gaduh malam tadi..
Ego punye pasal tak tepon pun...
Pagi tadi pun dia msg bila dah sampai kat LCCT kul 5 pagi..
Time tu saye tgh tido la lagiii...huhu..
Sedey woo…
Mudah-mudahan dia selamat pergi dan balik….
Dah tak payah sedey sedey haishhhhh….

Balik kampong ni nak discuss ngan family regarding our wed prep..
Cehhh!!! Dah gaduh2 pun, semangat prep harus di teruskan... muahaaha...
Dan yang paling penting nak tengok my new little niece, born yesterday…
Qaireena Nur Aleesya…
Tak sabar nak jumpa…
Nak peluk cium abang dia jugak Qaireen Muhammad Hazieq :)

Pi es : Seram jugak nak balik sensorang ni sejak kes tangan menyelinap kat tepi seat aku..huhu...Ya Allah..selamatkanlah aku daripada tangan manusia yang nak amik kesempatan ni...Mau aku tetak tangan itew kalo ia muncul lagi...Harus sediakan kapak dalam beggg!!!!

5 comments:

cik fiza said...

sy pun penah kena gak masa naik bas ada tgn try nk seluk kt bwh ruang antara tempat duduk... takut!!!!

Qaseh Qidzizie said...

Tu la...org giler tu takde keje lain agaknye..
dah pernah kena skali..kena hati2 pas ni...huhu

farahfatihah said...

part paling xbest ialah GADUH!!! benci! huh

abah dan mak haqq said...

aku pernah kena dan aku terus sound brader pendek lagi boncet berkepala botak dengan jalan terkedek-kedek bontot tonggek...

takut punya pasal dia turun dulu sebelum sampai terminal kuantan sebab aku cakap tunggu kat terminal nanti kawan aku tunggu depan pintu bas..!!!

hahahahahaha..
padan muka...!!

Qaseh Qidzizie said...

FF - Gaduh memang tak best tapi tak best jugak kalo tak gaduh..hehhehe...

ADMH - Braani btol ko ekk...time tu aku jd speechless laaa...lenkali harus beringat...huhu

++ WOW!!!! MESTI KELIK ++

~ E-Day ~

There was an error in this gadget