++ Ka-cHinG ++

++mA fReNs++

Tuesday, July 20, 2010

= Berpisah Jua =


Yee..saye sangat sedih sekarang ini...saye terpaksa berpisah dengan entun....kerana itu adalah jalan terbaik buat kami...perasaan sedih tak dapat dibendung lagi...tapi kami terpaksa membawa haluan masing2....kerana itu yang terbaik buat kami...Sepanjang 2 tahun perkenalan, kami berkongsi ape saje bersama... Suka duka kami lalui bersama....weekend spend time together.makan bersama... Tapi semua itu tak bertahan lame. Kami terpaksa berpisah. There’s nothing i can do to turn it back. Tapi saye tahu pasti ade hikmah di sebalik perpisahan ini


:

:
:
:
:

:

:

:

:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:

:

:
:
:

:

:

:


Kerana Entun dapat kerja govt di Melaka :) ...Kami berpisah di mata tapi tidak di hati..tettttt…geliiii!!!!! Termakbul jugak hajat saye... dpt jugak kerja selepas interview beberape kali..tapi first interview jugak yang sangkut....Alhamdulillah, syukur sangat2…Awal bulan 8, Entun start kerja di MITC. Harap2 rezeki kami akan bertambah dan semoga kami lekas kawen hehehehe....

Pi es: Nampaknya, saya bakal jadi orang Melaka….TIDAKKKKKKKKKK!!!!!!!!!!!!!!

13 comments:

cik fiza said...

semoga lekas2 kawen :) alaa kn masih dalam malaysia.. bleh jumpa juga kn :)

Qaseh Qidzizie said...

cpt kawin?? Amin.....
Bleh jumpe tapi tak slalu hehehe...TQ Fiza

fizanur said...

sabar jerlah. tipah tertipu! so, nak mintak tukar melaka la nih?hehe

Qaseh Qidzizie said...

Hehe..tgh mencari2 la nii..dah contact org yang nak transfer melaka - KL..tapi dia nak ke cyberjaya la...huhu..takpe..InsyaAllah, ade rezeki dapatla keje kat Melaka pulak :p

BB Nadia said...

Kalau nak bulan madu leh jalan ke T'ganu

abah dan mak haqq said...

huhuhuhu...!!!takpa jejauh dulu..
nanti dah kawen kene la duduk sesama ok..

Qaseh Qidzizie said...

BB Nadia - InsyaAllah..Kalo ade rezeki..sampai la kami ke terengganu hanimunnnnn....

ADMH - Btol Btol Btol...setuju 101% :p

farahfatihah said...

wahh dpt masuk gomen..tahniah yer =)

Qaseh Qidzizie said...

TQ FF :)...
Alhamdulillah...finallyyyyyy!!!!!!

pinkishblue said...

hoii... nak jd org melaka plak dah ke?

Qaseh Qidzizie said...

Pinkish - heii...kalo dah rezeki..redha jela..huhuhu...kalo bleh aku nak duk JB...tapi nak wat cemaner...

farahfatihah said...

dear bg la nama penuh..or kamu nak saya tulis nama pena kamu di kad itu? heheh

Qaseh Qidzizie said...

FF,
saye sudah tulis di belog kamu...

++ WOW!!!! MESTI KELIK ++

~ E-Day ~

There was an error in this gadget