++ Ka-cHinG ++

++mA fReNs++

Tuesday, July 6, 2010

= Terima Kasih Puan "Z" =



Salam...

Harini serba tak kena..rase macam nak half day je...kerja plak takde...ermm..bukan takde keje..adeee..tapi keje dah siap so kira tak brape nak ade keje la..saye paling tak suka kalo takde keje...takde keje menjadikan saye separuh gile (takde sampai macam tu la kan :p) nak berfacebook dan berbloggy pun hati tak senang..nanti ade je orang yang pasang mata kat belakang saye..tak pasal2 di cop curi tulang..padahal hanya merehatkan minda buat seketika...huhu...so saye prefer untuk ber fb dan berbloggy di rumah saje...

bila takde brape nak ade keje..mula la fikiran saye menerawang memikirkan bende2 yang sebesar-besar semut dan sekecik-kecik gajah... macam2 la pk...kenapa..kenapa...dan kenapa...tak tau nak meluahkan pada sape....nak luahkan pada bespren..mereka jauh di mata...lagipun mereka dah dengar n tau tentang ape yang terpendam dalam hati ini coz saye pernah bgtau merekaa...mereka juga dah beri pendapat mereka tapi saye degil..tanak dengar cakap...mahu juga cerita pada orang yang sependapat dengan saye...

Dan akhirnya..perasaan ini tak dapat dibendung lagi...kena luah jugak..tak kiraaa...saye chatting juga dengan puan "z" time lunch hour.....dan dan tu juga beliau telefon saye..saye menceritakan ketidakpuashatian hati ini kepada beliau...serta merta beliau menasihatkan saye...ilmu rumahtangga juga berjaya dikongsikan nye bersame saye..almaklumla..dia sudah berumahtangga..tentu sudah masak dan faham sangat tentang insan yang bernama lelaki.. mmg tersentuh hati ini mendengar nasihat yang di beri..sungguh...nasihat yang sangat sangat berguna...saye patut berfikiran seperti orang dewasa...kena jadi matang..umur pun dah lanjut...jgn selfish....fikirkan perasaan org lain..jangan terlalu mengikut perasaan....sepatutnya...memang tak patut saye berfikiran begitu...memang tak patut...sungguhhh...rase malu dengan diri sendiri...memang menitik la airmata ni..gembeng btull..yee...saye gembeng...saye mengaku....huhu...

Buat Puan Zurita, ma kezen...tq so much..terima kasih kerana nasihat yang diberikan...saye akan belajar daripada kesilapan..cuba untuk memperbaiki diri..jangan ikutkan perasaan...InsyaAllah....saye akan sayang si dia seadenye...kena terima baik buruk dirinya kerana dia sudah menerima buruk dan baik saye...mengape tidak saye juga seperti dirinyaaa....
ini adalah ujian buat saye...tuhan menduga saye....itu pun baru sikit....dugaannnnnnnnn.......


Pi es: Berteka teki untuk hari esokkk.....

++ WOW!!!! MESTI KELIK ++

~ E-Day ~

There was an error in this gadget