++ Ka-cHinG ++

++mA fReNs++

Sunday, July 4, 2010

= Pameran Pengantin 2010 =


Salam....

Saye dan Entun telah berjaya menyinggahkan diri kami ke pameran pengantin @ Mid valley semalam..pameran ini berlangsung selama 2 hari (2-4 July 2010)....kami sampai lebih kurang pukul 8.30 p.m..so ramai orang yang dah balik mase tu...takde la sesak sangat kan..dan mata ini boleh la melihat semuanya tanpa perlu bersesak2 ..hehheh..setiap booth yang kami pergi pasti yang ramah menegur...bukan nye kami artis tetapi mereka ingin mempromote produk mereka...hehehe semestinye la kan....cadang2 nye nak tengok kad kawen and door gifts..tapi kami lebih tersasar ke arena photography dan juga catering....wlaupun takde sekelumit perasaan pun untuk menempah tapi penerangan yang di berikan sedikit sebanyak dapat menjadi guideline untuk kami mem"booking" di mase hadapan :p

Pakej2 yang di tawarkan pun agak berpatutan...cuma saye tak berminat ke arah itu....memandangkan majlis saye akan berlangsung di johor...better saye menempah di johor juga...rata2 booth semua based in KL..sudah pasti mereka akan mengecas saya jika saye membooking...min RM 500 dan max RM 1,000 untuk transportation and accomodation cost...blom masuk lagi cost2 yang terbangkit dan terungkit...sungguh tidak berbaloiii...walau bagaimana pun..hati saye tertarik dengan pelamin dan baju pengantin seperti gambar2 di bawah..cantikkkkk!!!...











Pi Es: Saye ade mengajak seorng kawan saye tu..dia kawen tahun depan juga..tapi dia tak mahu pergi coz katenye tahun depan pasti ade lagi pakej yang mengancam..huhu..ermm...yelahhhh......


2 comments:

farahfatihah said...

hi dear...leh la join us yer pas ni b2b gak kan? hehehe pelamin kak nadia tu mmg cun..tp mahal gak la kan? hehe

Qaseh Qidzizie said...

Hi farah...yess...pasni leh join.. :p..
pelamin memang cun tapi saye tak survey pulak harganye... :)

++ WOW!!!! MESTI KELIK ++

~ E-Day ~

There was an error in this gadget