++ Ka-cHinG ++

++mA fReNs++

Monday, July 12, 2010

= E-Day ~ Mai =


Salam..

Entri kali ini berkenaan dengan majlis pertunangan Ex-housemate saye..siti maryam mohamad aka mai... Telah bertunang pada Okt, 2009..lebih kurang 2 minggu selepas majlis saye...Bakal mendirikan rumah tangga pada 2hb10 2010...dekat dengan tarikh hari jadi saye..hehehe...ohh..dia bertunang lambat tapi kahwin awal daripada saye..ohh tidak mengape..sudah jodoh dan rezeki mai...

Warna tema Mai ialah coklat...daipada baju sehinggalah hantaran..serba serbi coklat...mestila kan..dah kena ikut warna tema...hehehe....Hantaran pulak mak dia yang deco...ohhh..mai sangat beruntung....Mai sangat cantik mase itu...daripada gambar yang di emailkan pada saye la coz saye tak dapat datang ke majlis itu walaupun dijemput huhuhu...sori mai...

Daripada ape yang mai cerita pada saye....ramai rakan2 yang memuji dia berseri2 pada hari itu...dan dia beritahu saye, mak andam yang make up kan dia ade baca2 sikit semasa make up kan dia...ermm...ade juga mak andam yang baca2 pada zaman ini ye...baru saye tahu masih wujud lagi rupanya... J..tak kisah la kan...yang penting muka bakal pengantin kena la cantik berseri2...

Dan lagi satu..yang paling saye suka tentang majlis mai ni ialah..tudung yang dipakai mai semasa majlis pertunangannye ialah tudung mak dia...selamber je dia bagitau harga tudung tu pada kawan2 dia..semua pakat tak percaya....yela...boleh siap pinjam2 tudung mak lagi... yang penting mai tak kisah... :p tapi mai ade la lekat manik2 kat tudung tu supaya nampak lagi wallahhhhh....jom tengok gambar kat bawah....







Selain OP, mai juga ade menggunakan khidmat OV ...memang sweet video itewww ditambah pulak dengan lagu selingan sempurna by Andra & the Backbone.....ohhh..saye tak mampu dan takde budget untuk OV mase majlis tunang saye dulu…yang ada pun hanya video pakcik entun yang ambil menggunakan videocam pakcik dia...saye suruh entun mintak video itew..sampai harini tak dapat2...huhuhu..takpela..InsyaAllah kalau ade rezeki, time kahwin nanti saye akan booking OV...hehehe..teringin juge...walaupun Entun kate membazir...huhu..tak supportive langsungL.


No comments:

++ WOW!!!! MESTI KELIK ++

~ E-Day ~

There was an error in this gadget