++ Ka-cHinG ++

++mA fReNs++

Saturday, July 10, 2010

= Hajat Tak Kesampaian =

Salam....

yeee...hajat saye tidak kesampaian...huhu...
hajat untuk ade mini pelamin untuk majlis pertunangan saye....Actually, saye memang berhajat untuk menyewa mini pelamin ni..budget pun adela sikit2...saya konon2 teringin nak mini pelamin seperti gambar di bawah..sweet sangat...sukeeee....


Simple & cantik

Style Pagar tu amat sweet
Sumber : google images

Tapi bila harga untuk mini pelamin sekitar RM500...gulpppp...tersentap jugakk...walhal memang range harga biasa memang lebey kurang tu juga....huhu..terpakse la membatalkan niat itu...lagipun ruang yang terhad dalam rumah saye tu membataskan saye untuk semua itu...dalam pada tu, terdetik jugak hati nak DIY mini pelamin tu...nak buat yg simple dan yang penting kecik untuk ruang yang kecik dalam bilik...takdela costly sangat dan jimat ruang...
dan mini pelamin seperti di bawah amatla menarik kerana simple dan jimat ruang...



Sumber : google images

Tapi apakan daya..saye tak sempat buat semua tu..kerana saya MLM (Miss last minute)..huhu....kena redha jela dengan majlis saye yang ala kadar tuu..tapi saye gembira kerana majlis berjalan dengan lancar hasil bantuan gigih family saye...Alhamdulillah....

Walaubagaimanapun, dapat jugalah saye duduk mase menyarungkan cincin tu...kerana ruang dan tempat terhad.. kawan baik saye, NOR dengan baik hati nye meminjamkan kerusi itu...bantal kecik saye beli sebagai hiasan..takdela nampak kosong sangat..backdrop belakang pulak dinding yang dah di cat ikut warna tema...dan yang berjurai2 kat blkg tu as a backdrop..Tak disengajakan..actually nak letak kat depan pintu masuk bilik..tapi abg ipar yang letak kat situ...belasah jelaa....dalam gambar...dapat la cover sikit kekurangan dalam beberape gambar coz saye crop gambar tu..hehhe....

kalo nak diikutkan...banyak lagi yang tak ikut seperti yang saye rancang dan inginkan tapi nak buat macam mane..kena redha jela...salah sendiri juge..huhu..so..pada b2b jangan la ikut pangai tak senonoh saye ni..huhu...

Ade terniat nak tabur bunga2 mcm pic ni tapi ntah kenapa boleh lupa..huhu

Pi es: Barang yang lepas hai jangan dikenang...huhu....

2 comments:

abah dan mak haqq said...

ko memang..!!!
MLM je...
huhuhuhu...
tapi majlis pun dah berjalan dengan selamat tanpa apa yang ko idamkan..
so masa nak kahwin nanti jangan macam tu ye..

Qaseh Qidzizie said...

hehe.. :p
baiklah abah n mak haqq...
saye janji.oppsss... InsyaAllah...
MLM....go awayyyy....

++ WOW!!!! MESTI KELIK ++

~ E-Day ~

There was an error in this gadget