++ Ka-cHinG ++

++mA fReNs++

Saturday, July 10, 2010

= E-Day~Zack =

Salam..

Saye teringin untuk membuat entri untuk kawan2 saye dalam entri saye yang lepas..kebetulan tiada update mengenai diri saye mahupun preparation saye....sejak kes berkelahi manje pasal hantaran kawen saye tu..terus mood saye merundum..hehhehe...

kawan saye ni dah bertunang pada 22 March 2008..lame dah...dah kawen n ade anak pun...tapi saye ingin mengulas mengenai majlis pertunangan beliauuu...harap tiada yang berkecik hati ok..jeng jeng jeng..

Actually majlis pertunangan kawan saye ni boleh dikatakan grand jugak la pada mase tuu...almost perfect..daripada baju, make up, op, mini pelamin, door gift dan hantaran...Dia ni mmg kreatif orangnye..tak macam saye...Hantaran mase bertunang tu dia yang buat sendiri....Tema nye warna cream...soft color....mmg sesuai untuk majlis pertunangan laa.....kalo tema yang garang2 ni sesuai waktu wedding nanti.. :p....

Actually, waktu brtunang tahun lepas, inspirasi saye adalah melalui majlis dia ni la..make up dan op kami same..tapi saye tiada mini pelamin coz budget ciput dan rumah pulak sempit...tak sesuweiii...hehe..ape yang bole saye katekan..mini pelamin dia cantik..tapi kalau warna pelamin contra dengan warna baju lagi nampak cantik dalam gambar...hehehe..saje nak menyakatt...

ok lahh..sila lihat gambar di bawah yeee...










Pi es: Yang baik jadikan teladan..yang buruk jadikan sempadan.....
Zack- u are gorgeous babe!!!!!

2 comments:

abah dan mak haqq said...

kenapa aku takde?
emmm.. :((

Qaseh Qidzizie said...

kerana ko memang takde.... :p
takpee....barang yang lepas hai jangan dikenang...ingat tu!!!..hehe

++ WOW!!!! MESTI KELIK ++

~ E-Day ~

There was an error in this gadget